ΘΗΒΑ:Το δημαρχείο Θήβας κατέλαβαν οι εργαζόμενοι

12-11-12














Την έντονη αντίδρασή τους στα νέα μέτρα και τις απολύσεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης εξέφρασαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στον δήμο Θηβαίων οι οποίοι προχώρησαν στην κατάληψη του δημοτικού καταστήματος.

Οι εργαζόμενοι στο δήμο συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δημαρχείο όπου και πραγματοποίησαν ανοιχτή συνέλευση τονίζοντας ότι με την υλοποίηση των μέτρων που ψηφίστηκαν πρόσφατα «η αυτοδιοίκηση καταρρέει και μαζί της καταρρέουν οι εργαζόμενοι σε αυτοί και όλες οι υπηρεσίες των δήμων με δυσμενείς συνέπειες για τους πολίτες».

Παράλληλα εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για κλιμάκωση του αγώνα ενώ σε ότι αφορά το πρόβλημα με το μάζεμα των σκουπιδιών που έχουν αρχίσει και γεμίζουν τους δρόμους της πόλης έκαναν γνωστό ότι σε «ευαίσθητες» περιοχές θα γίνει το καλύτερο δυνατό.


«Μέσω των μέτρων της διαθεσιμότητας, της απόλυσης ουσιαστικά, των υποχρεωτικών μετατάξεων και της μεταφοράς του προσωπικού σε άλλη υπηρεσία και νομικό πρόσωπο, αλλά και μέσω των επικείμενων περικοπών, οι Δήμοι άμεσα θα αδυνατούν να ανταποκριθούν στα λειτουργικά έξοδα των κεντρικών υπηρεσιών τους, των νομικών προσώπων και των προνοιακών δομών τους», σημειώνουν χαρακτηριστικά.


Πηγή:http://thivarealnews.blogspot.com

Σχόλια