Σπάστε την μονοτονία στο σεξ !

22-4-2013















 Η αλήθεια είναι πως το κρεβάτι μας, προσφέρει όλη την σιγουριά και την τρυφερότητα για μια συνεύρεση. Το επιτυχημένο σεξ όμως δεν επιτυγχάνεται πάντα με τα παραπάνω. Ειδικά αν αρχίσεις να αισθάνεστε λίγο πιο περίεργα για το μέρος που είσαι η λίμπιντό σου αλλά και του συντρόφου σου θα χτυπήσει κόκκινο. Γι αυτό διαβάστε μερικά εναλλακτικά μέρη και το πώς να τα χρησιμοποιήσετε: 



Σαλόνι

 Σίγουρα έχεις χρησιμοποιήσει τον καναπέ του σαλονιού σου για σεξ αλλά ίσως δεν έχεις χρησιμοποιήσει τα μαξιλάρια. Ξάπλωσε πάνω σε αυτά και άσε τον αγαπημένο σου να έρθει από πάνω σου για να απολαύσετε την ιεραποστολική στάση. Αν είναι νύχτα μπορείς να κλείσεις τα φώτα και να αφήσεις το παντζούρι λίγο ανοιχτό έτσι ώστε να σας φωτίζει το λιγοστό φως του φεγγαριού που καταφέρνει να περάσει. Προσοχή όμως μην αφήσεις εντελώς ανοιχτό το παντζούρι γιατί υπάρχει η πιθανότητα να γίνετε θέαμα. Η τρίτη εναλλακτική είναι δείτε μια ερωτική ταινία μαζί στην τηλεόραση του σαλονιού και μετά να επακολουθήσει ότι χρειάζεται!

 Μπάνιο

 Κλασικό τείνει αν γίνει και το σεξ στο μπάνιο καθώς το νερό βοηθάει αρκετά και προσφέρει υπέροχη αίσθηση. Βγες όμως από την μπανιέρα και ακούμπα τα χέρια σου μπροστά από τον καθρέφτη. Άσε τον αγαπημένο σου να έρθει από πίσω σου και έτσι κάνοντας σεξ θα μπορείτε να παρακολουθείτε και οι δύο μέσω του καθρέφτη!


 Σκαλιά

 Αν υπάρχουν μέσα στο σπίτι είναι το ευνοϊκότερο σενάριο. Αν δεν υπάρχουν θα μπορούσατε να δοκιμάσετε στα σκαλιά της πολυκατοικίας αλλά εκεί πολλοί κίνδυνοι ελλοχεύουν, κυρίως με το πόσο καθαρά είναι οπότε καλύτερα μην το ρισκάρετε. Αν πάλι υπάρχουν σκαλιά μέσα στο σπίτι δοκίμασε να πάρεις την ηγετική θέση από πάνω γυρίζοντας την πλάτη σου στο πρόσωπο του. Η διαφορά επιπέδου που υπάρχει μεταξύ των σκαλιών θα σε κάνει να μην κουραστείς τόσο εύκολα.



 Κουζίνα

 Λογικά θα την έχεις χρησιμοποιήσει και αυτήν, αν όχι πρέπει αν το κάνεις άμεσα. Η ευκολία που σου δίνει να κάτσεις πάνω στο τραπέζι ή στον πάγκο και να τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από τον αγαπημένο σου θα δώσει και στους δύο σας τεράστια απόλαυση. Αν μάλιστα θες μπορείς να τοποθετήσεις τα πόδια σου πάνω στους ώμους του και να επιτύχεις ακόμα καλύτερη διείσδυση. Βάλε στο παιχνίδι και κάποια μικρά εδέσματα αν θες αλλά όχι κλασικά όπως σοκολάτα και σαντιγί. Δοκίμασε κάτι πιο καυτερό και πιο πικάντικο όπως οι κόκκινες πιπεριές που θα βοηθήσουν την διέγερση. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις και καείτε!


 Γκαράζ ή πιλοτή

 Το αυτοκίνητο που υπάρχει στο γκαράζ θα βοηθήσει πολύ στην συνεύρεσή σας. Είτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως στήριγμα, είτε μπορείτε να μπείτε μέσα και να θυμηθείτε τα εφηβικά σας χρόνια με περισσότερη ασφάλεια πια καθώς τα ύποπτα βλέμματα αποκλείετε να εμφανιστούν μέσα στο γκαράζ του σπιτιού σας. Μεταφερθείτε λοιπόν στο πίσω κάθισμα η κατεβάστε αυτό του οδηγού και απολαύστε καυτό σεξ. Μπορείς να επινοήσεις και κάποιους ρόλους καθώς η αίσθηση ότι παίζεται σε ερωτική ταινία θα εξιτάρει και τους δύο σας. Τέλος θα μπορούσατε να μεταφερθείτε και στην αποθήκη του υπογείου, αν υπάρχει, και με αυξημένο τον κίνδυνο να σας δει κάποιος που κατέβηκε απλά να τοποθετήσει ένα άχρηστο αντικείμενο εκεί, να αυξήσετε κατά πολύ την λίμπιντό σας… 

Πηγή:faysbook.gr

Σχόλια