Μαζί με τη Κωνσταντοπούλου ο Γ. Βαρουφάκης και στελέχη από τους "53"

14-12-2015














 Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου από καιρό έχει αποφασίσει τη δημιουργία νέου αντιμνημονιακού κόμματος μετά την γρήγορη φθορά που διαπιστώνει ότι έχει στην κοινωνία ο Αλ. Τσίπρας.

Πριν αποφασίσει την ίδρυση του νέου κόμματος η πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε πολλά ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική για να δημιουργήσει συμμαχίες με αριστερά κόμματα και αριστερές κινήσεις.

Τώρα είναι έτοιμη να δημιουργήσει τη νέα πολιτική κίνηση και όπως λέγεται είναι σε επαφή με τον Γ. Βαρουφάκη και αρκετά στελέχη από τους 53 καθώς και με διάφορα στελέχη της Αριστεράς και προσωπικότητες για να βοηθήσουν τη προσπάθειά της.

Η κ. Κωσταντοπούλου δεν έχει διαρρήξει τις σχέσεις της με τη "Λαϊκή Ενότητα" του Λαφαζάνη, γιατί σκοπεύει μετά τη δημιουργία του δικού της κόμματος να συνεργαστεί με τη ΛΑΕ.

Το σχέδιο, κατά πληροφορίες, είναι τελικά να ηγηθεί η κ. Κωνσταντοπούλου όλου του Αριστερού μπλοκ και ο κ. Λαφαζάνης να παραμείνει ο θεωρητικός του κόμματος. Η κίνηση της κ. Κωνσταντοπούλου, που είναι γνωστή στου Μαξίμου, έχει φέρει προβληματισμό διότι θεωρούν ότι είναι ικανή να συγκεντρώσει όλο το αντιμνημονιακό κομμάτι της Αριστεράς.



Πηγή:voliotaki.blogspot.gr

Σχόλια