Έντονη αντίδραση Ζουράρι για την διάταξη που εξαιρεί βουλευτές από τις περικοπές

20-4-2016

















Η απόφαση να εξαιρεθούν από τις περικοπές του ασφαλιστικού, βουλευτές, περιφερειάρχες και δήμαρχοι έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση και του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Ζουράρι.
«Απαιτώ από τον Υπουργό Εργασίας, να διαγράψει αυτήν την εξαίρεση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις για να συνεχίσει «διαφαίνεται από την δήλωση του αρμόδιου Υπουργού για θέματα εργασίας κ. Κατρούγκαλου ότι οι διατελέσαντες βουλευτές, οι οποίοι εξελέγησαν μέχρι το 2012, καθώς και οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, εξαιρούνται των ενιαίων κανόνων του ασφαλιστικού, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα πρόσωπα μετά το 2012.»

«Επισημαίνω δε προς τους ευνοημένους βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους ότι με αυτήν την ελεεινή τους συμπεριφορά, οδήγησαν στην απαξίωση του πολιτικού κόσμου από τον ελληνικό λαό και τους υπενθυμίζω, αν τους έχει μείνει και λίγο μυαλό, ότι για λόγους στοιχειώδους αυτοπροστασίας θα έπρεπε οι ίδιοι, αυτεπαγγέλτως και αυτοκλήτως, να ζητήσουν την απάλειψη αυτής της φαυλοκεντρικής διαφαινόμενης διατάξεως.» προσθέτει.


Πηγή:www.newsbeast.gr

Σχόλια