Πανικός στον Σύριζα:Ζητά από τη Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ένταση της προπαγάνδας από τα μέλη του κόμματος

25-4-2016















Ακολουθεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε από Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ προς τα εκεί μέλη του κόμματος, που με ύφους πανικού και απελπισίας μαζί διδάσκει τα Συριζόμενα να κρύβουν τα Μνημόνια που φέρνουν, να λένε για μικρές παροχές που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση και βέβαια το γνωστό επιχείρημα "Να μην έρθει η Δεξιά και μας πάρει τα σπίτια", την ώρα που δίνουν κόκκινα δάνεια στα γεράκια και απελευθερώνουν πλειστηριασμούς!

Ακολουθεί το μήνυμα.....
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ελαβε υλικό προπαγάνδας που πρέπει να διανείμει στα μέλη της, από το κόμμα:

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Φίλες και φίλοι,

Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη επικοινωνιακή προσπάθεια, με φωτογραφίες, μηνύματα, αναρτήσεις, infographics.

Δεν έχουμε τίποτα άλλο με το μέρος μας!

Κανάλια (ανεξάρτητα από την απεργία), εφημερίδες, ραδιόφωνα, όλη την ημέρα βυσσοδομούν με ψέματα και λάσπη.

Όσο θα αναστατώνονται οι συμφωνίες τους και θα προχωράνε οι συγκρούσεις (δείτε πχ. την υπόθεση με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την επίθεση που έχουν ξεκινήσει τα διαπλεκόμενα media εναντίον του σ. Πολάκη), θα κινητοποιούν κάθε μέσο, θεμιτό και κυρίως αθέμιτο.

Πρέπει να προχωρήσουμε στην επίθεση.

1. Διαβάζουμε τις ενημερώσεις που μας στέλνονται, ώστε να γνωρίζουμε πώς να επιχειρηματολογήσουμε σωστά και να σπάμε το μέτωπο του ψέματος.

2. Αναδεικνύουμε τα θετικά που επιτυγχάνουμε και είναι πολλά:

πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγεία, πρόκειται για μεταρρύθμιση κομβικής σημασίας, με πρόσημο δικαιοσύνης, καθολικότητας, ισότητας. Μιλάμε για τα ζεστά σχολικά γεύματα, για τους εργολάβους στα νοσοκομεία που παραμερίζονται και θα γίνονται απευθείας συμβάσεις με τους εργαζόμενους, για το εργόσημο στους παράτυπους μετανάστες στην αγροτική εργασία, για τις προσπάθειες στο προσφυγικό, για τα κοινωφελή προγράμματα, για την κάρτα σίτισης, για το δικαίωμα στο ρεύμα.

3. Υπενθυμίζουμε τι θα γινόταν αν δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι τη ΝΔ θα την απασχολούσε να σωθεί η α’ κατοικία; ΌΧΙ. 4. Κάνουμε like σήμερα στο facebook της Οργάνωσης Μελών.

Κάθε μέρα θα ανανεώνεται με υλικό, το οποίο όλες και όλοι, σε facebook, twitter, sites, αναπαράγουμε, μοιραζόμαστε και προπαγανδίζουμε. Είναι απαραίτητο και έχει αποτέλεσμα!
Σας ευχαριστούμε».

Αυτό είναι ένα καλό εργαλείο, για να διακρίνεις τα έμμισθα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, αφού θα δίνουν βάρος στην παραπάνω θεματολογία!



Πηγή:e-thessalia.gr/237320-2/

Σχόλια