Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Βασικός τους αντίπαλος θα είναι οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι τους

23-11-2016


«Η επίθεση Μπέου και δημοτικής αρχής απέναντι στους μηχανικούς που ψήφισαν και για τις επιλογές τους στο ΤΕΕ κατά τις πρόσφατες εκλογές, δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν μας, αφού η δημοκρατία και η ελεύθερη βούληση είναι άγνωστες λέξεις για τον ίδιο και την «παρέα» που έχει υφαρπάξει τα ηνία του Δήμου. Όσο για την «φωτογράφιση» της κ. Καπούλα ως αντίπαλο δέος για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι ένα ακόμα τρικ τους ώστε να λένε «δεν έχουμε αντίπαλο πάλι». Να τους θυμίσω ότι στις δημοτικές εκλογές πήγανε σε δεύτερο γύρο όπου με απίστευτο λαϊκισμό, υποσχεσιολογία, ανύπαρκτο πρόγραμμα, φρασεολογία Χρυσής Αυγής και με πληθώρα χρήματος πήρανε τις εκλογές με μικρή διαφορά.

Στις επόμενες εκλογές αγαπητοί μου, βασικός σας αντίπαλος θα είναι όλοι οι συνδημότες μας, ο δημοκρατικός λαός του Βόλου και φυσικά πρώτοι από όλους οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι σας!

Υ.Γ. Δεν κερδίζονται παντού οι εκλογές στέλνοντάς μπράβους έξω από τα εκλογικά κέντρα μοιράζοντας χαρτάκια και όχι μόνο» σχολίαζε το μέλος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» στη Μαγνησία, Γιάννης Κάιρας.


Πηγή:magnesianews.gr/politiki/parapolitika/vasikos-tous-antipalos-tha-ine-i-exapatimeni-psifofori-tous.html
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...