ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ


20-1-2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, το έχει θίξει επανειλημμένες φορές ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Παρ όλα αυτά η οικεία Υγειονομική Περιφέρεια (5η Υ.ΠΕ ) συνεχίζει τις ρουσφετολογικές και χωρίς κριτήρια, μετακινήσεις προσωπικού από το νοσοκομείο Λιβαδειάς προς άλλα νοσοκομεία της επικράτειας, με αποφάσεις του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, δημιουργώντας μεγάλα κενά στην λειτουργία των τμημάτων του νοσοκομείου. Το εναπομείναν προσωπικό με υπέρβαση της ανθρώπινης αντοχής, κατάφερε μέχρι σήμερα να εξασφαλίσει ένα επίπεδο ικανοποιητικής λειτουργίας του νοσοκομείου, αδιαφορώντας ακόμη και για την διαφύλαξη εργασιακών δικαιωμάτων. Όμως αντιμετωπίζει πλέον καταστάσεις που το φιλότιμο δεν αρκεί.

Ο πολίτης της Λιβαδειάς πρέπει επιτέλους να αποκτήσει ένα σωστά επανδρωμένο και στελεχωμένο νοσοκομείο. Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι η 5η Υ.ΠΕ επιχειρεί την αποδυνάμωση του νοσοκομείου, με αποφάσεις και υπογραφές υπηρεσιακών παραγόντων, σε ένα χρονικό διάστημα όπου η λειτουργία του βρίσκεται σε οριακό επίπεδο.

Διερωτόμαστε που αποσκοπούν οι ενέργειες αυτές;
Γιατί η 5η Υ.ΠΕ προκλητικά παραγνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου Λιβαδειάς;
Αν είναι να παρακάμπτονται οι γνωμοδοτήσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου , που γνωρίζουν τα προσωπικά ζητήματα των εργαζομένων και τις υπηρεσιακές ανάγκες, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης τους;
Το Δ.Σ του Συλλόγου.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια