ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ !!! ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !!! Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ !!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ


















Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αναμνήσεων και συγκινήσεων στο Δημοτικό Γήπεδο Ελαιώνα τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων Φιλική Ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ .

















Για την Ιστορία Νικητής αναδείχθηκε ο ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΘΗΒΩΝ με σκορ 3 - 1
Τα τέρματα τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ πέτυχαν οι Κώστας Ζωγράφος ( 2 ) και Παναγιώτης Τσώλης , ενώ για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ σκόραρε ο Μπάρκουλης .

Το '' Τρίτο Ημίχρονο '' δόθηκε στην Ταβέρνα '' Το Κελάρι '' στο Πυρί Θηβών, όπου οι Παλαίμαχοι τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ , δεξιώθηκαν με πλούσιο παραδοσιακό Δείπνο των φιλοξενούμενων Παλαιμάχων τής Ιστορικής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ .

Με παρουσιαστή τον Δημοσιογράφο - Αθλητικογράφο κ. Δημήτρη Σοβατζή πραγματοποιήθηκε μία ζεστή Εκδήλωση με πολλές συγκινήσεις και αναμνήσεις .

Κατ αρχήν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη τού Αειμνήστου Προέδρου τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ Δημήτριου Κατσαμπέκη , και τού Αείμνηστου Προπονητή τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ Γεώργιου Καρπούζα . Στή συνέχεια ο Δημήτρης Σοβατζής αναφέρθηκε στην 90 χρονη Ιστορία τής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ με θητείες σε Β ΄ και Α ' Εθνική Κατηγορία , αλλά και στην 45 χρονη Ιστορία τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ με θητεία στην Δ ' Εθνική Κατηγορία .

Χαιρετισμό στην Εκδήλωση απηύθυναν ο Αρχηγός των Παλαιμάχων τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ κ. Τάκης Κοκοντίνης ο οποίος έκοψε και την Βασιλόπιτα τής Ομάδας , ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων τής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ κ. Γιώργος Σκλιβάνος , και ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ αλλά και τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ κ. Γιάννης Φουράκης .

Τιμητικές Απονομές στην συνέχεια χρωμάτισαν έντονα την όλη Ποδοσφαιρική Εκδήλωση :
O Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τού Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του κ.κ. Κοκοντίνη Ευθύμιο και Ρουπάκα Αλέξανδρο για την προσφορά τους , όπως και τούς Παλαίμαχους τής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο .

Οι Παλαίμαχοι τής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τούς Παλαίμαχους τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ για την δράση τους .

Ήταν άλλη μία Εντυπωσιακή Ποδοσφαιρική Εκδήλωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών , με την Σφραγίδα τού Υπερδραστήριου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ , στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή τους δράση χρόνια τώρα σε όλη την Ελλάδα με Ποδοσφαιρικές Εκδηλώσεις πού προβάλουν έντονα το Θηβαϊκό Ποδόσφαιρο .
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια