Βόλτα με το ποδήλατο στους δρόμους της πόλης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Βόλτα με το ποδήλατο στους δρόμους της πόλης
Με την συμμετοχή αρκετών ποδηλατών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η βόλτα με τα ποδήλατα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Την αθλητική εκδήλωση διοργάνωσε ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων στο πλαίσιο των Επαμεινώνδειων 2011.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής παιδιών που με τα ποδήλατα τους έκαναν τον γύρο του Κέντρου της πόλης με τερματισμό την κεντρική πλατεία της Θήβας.
Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κώστας Χαρέμης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε με το ποδήλατο του, είπε σχετικά:
«Με αυτήν την εκδήλωση θέλουμε να στείλουμε σε μικρούς και μεγάλους ένα μήνυμα εναλλακτικής – οικολογικής μετακίνησης. Θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα ώστε ο πολίτης της Θήβας να βάλει το ποδήλατο στη ζωή του. Βέβαια η πόλη μας, εξαιτίας της διαμόρφωσης του εδάφους, δεν προσφέρεται για ποδήλατο. Όμως, αισθανόμαστε τυχεροί που έχουμε το Μοσχοπόδι…..» και συνέχισε καλώντας όλους τους πολίτες, φορείς και συλλόγους στον εθελοντικό καθαρισμό του δάσους του Μοσχοποδιού που θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου ώρα 09:30, με σημείο συνάντησης το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».


Σχόλια