Ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βάγια

Ιουλ 01, 2011


Τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., σπάζοντας τις τζαμαρίες με τα όπλα

Οι ληστές, όπως όλα δείχνουν, ήταν καλά πληροφορημένοι και εκτέλεσαν το σχέδιο άψογα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που χτύπησαν 1η του μήνα και ακριβώς τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η χρηματαποστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι 3 έκαναν τη ληστεία και ο 4ος συνεργός τους περίμενε στο κυπαρισσί Opel Insignia με το οποίο διέφυγαν.

Το χρονικό της ληστείας

Δυο υπάλληλοι του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Βάγια λίγο μετά τις 8.00΄ πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό από την τράπεζα που βρίσκεται λίγα μέτρα παραπέρα στην πλατεία των Βαγίων και με συνοδεία ενός αστυνομικού τα μετέφεραν στο υποκατάστημα πεζοί.

Μόλις μπήκαν μέσα και έκλεισαν την πόρτα, πριν προλάβει ο αστυνομικός να απομακρυνθεί, ακριβώς μπροστά σταματάει το αυτοκίνητο των ληστών. Οι 3, εκτός του οδηγού, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο αιφνιδιάζοντας τον αστυνομικό τον οποίο ακινητοποίησαν με καλάσνικοφ και πιστόλια, αφαιρώντας του το υπηρεσιακό του όπλο. Στη συνέχεια οι 2 από αυτούς έσπασαν με το κοντάκι του όπλου την τζαμαρία της πόρτας και εισέβαλαν στο κατάστημα φωνάζοντας ληστεία.

Από τα τζάμια τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά υπάλληλος, ενώ σύμφωνα με τις περιγραφές, οι ληστές λειτούργησαν με απόλυτη ψυχραιμία. Και οι 3 φορούσαν σκούρα μπουφάν χειμωνιάτικα, μαύρες κουκούλες, ενώ ο ένας εξ αυτών φορούσε περούκα και γυαλιά.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών, τους οποίους θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνους και γιατί έφεραν βαρύ οπλισμό, αλλά και από τον τρόπο που έδρασαν.



newsit.gr

Σχόλια