ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ



ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ


ΗΜΕΡ:02 Σεπτεμβρίου 2011























Αγαπητοί φίλες και φίλοι,



έχουμε τη τιμή να σας απευθύνουμε αυτή την ανοικτή επιστολή, για να μας δοθεί η ευκαιρία, να επικοινωνήσουμε μαζί σας, και να σας ενημερώσουμε για το τρόπο με τον οποίο θα διοικηθεί ο Ιωνικός Αστέρας, από τούδε και στο εξής.


Θέλουμε να ξέρετε, πως σκεφτόμαστε για τον Αθλητισμό,το Ποδόσφαιρο και την νεολαία της Θήβας.Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτή την επιστολή που [ποιητική αδεία] είναι συμβόλαιο τιμής με το λαό της Θήβας.


Θέλουμε, να κτίσουμε μια καλή επικοινωνία, αμοιβαίου σεβασμού με τους φιλάθλους, με τους γονείς και τα νεαρά παιδιά, πάνω σε σωστές αρχές, για να κτίσουμε πάνω σε αξίες χωρίς να πατάμε σε θολά νερά, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μια αγαστή συνεργασία μεταξύ της διοίκησης της ομάδος μας και του φιλάθλου κόσμου.


Θέλουμε, να έχουμε μια ζεστή συνεργασία μαζί σας, να μας επισκέπτεστε στα γραφεία μας, να ακούμε τις συστάσεις σας, τις παρατηρήσεις σας, τις ιδέες σας.


Θέλουμε, να ελέγχετε την οικονομική διαχείριση της ομάδος, να συναντιόμαστε στα γραφεία μας, στο γήπεδο, να καμαρώνετε τους ποδοσφαιριστές μας, αυτούς που αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα ή με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου.


Θέλουμε να αισθανόμαστε την ανάσα σας, την αγωνία σας, τη λαχτάρα και τη χαρά από τη πορεία των ομάδων μας.


Θέλουμε να είμαστε μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, άρρηκτα συνδεδεμένη, που θα προγραμματίζει και θα σχεδιάζει το καλύτερο για την αθλούμενη νεολαία.


Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μοναδική λύση για τα σύγχρονα προβλήματα της νεολαίας, (παγκοσμίως) είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικά.


Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε γενικές σκέψεις μας για τον τρόπο που θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας.


Όπως γνωρίζετε, όλοι οι φίλαθλοι σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, θέλουμε να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν λέει να φτιάξουμε μια ομάδα όλοι μαζί, προσφέροντας ένα ελάχιστο ποσό, μια μικρή συνδρομή. Αντιθέτως περιμένουμε να έρθει ένας μεγάλος επιχειρηματίας να βάλει χρήματα, να φτιάξει μια καλή ομάδα και εμείς να παραμένουμε παγερά αδιάφοροι.Αυτός συνήθως αγοράζει κάποιους ξένους ποδοσφαιριστές, ποιοτικούς αλλά ίσως παραμελεί τα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής, φτιάχνει ίσως μια πολύ καλή ομάδα, ένα μεγάλο οικοδόμημα, αλλά με σαθρά θεμέλια, και μόλις φεύγει αυτός ο μεγάλος επιχειρηματίας η ομάδα καταρρέει, γιατί δεν φρόντισε για την υπόδομη, την Ακαδημία, το Αθλητικό Κέντρο, και την οργάνωση των φιλάθλων.


Εμείς αντιθέτως, πιστεύουμε ότι η δημιουργία της ομάδος δεν πρέπει να είναι έργο ενός ανδρός [του πλούσιου παράγοντα]αλλά η ομάδα πρέπει να στηρίζεται στην μικρή συνδρομή πολλών φιλάθλων, έτσι ώστε κανείς να μην αιμορραγεί οικονομικά και από την άλλη πλευρά, να έχουν οι φίλαθλοι την δυνατότητα να επιλέξουν για διοίκηση τα καλύτερα παιδιά της πόλης, τους άριστους, αυτούς που έχουν όραμα να οργανώσουν και να δημιουργήσουν μιασπουδαία ομάδα. Θέλουμε ένα σύλλογο λαϊκής βάσεως.


Ονειρευόμαστε έναν οργανωμένο σύλλογο, με αθλητές της περιοχής μας, που θα παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο που θα ενθουσιάζει κάθε φίλαθλο. Θέλουμε ένα σύλλογο, που με σωστές ενέργειες θα αποκτήσει αθλητικό κέντροστο οποίο θα προπονείται η πρώτη ομάδα και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου (από 8 έως 13 ετών). Θέλουμε να προστατέψουμε τη νεολαία μας από τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει, να φροντίσουμε να αποκτήσουν τα παιδιά ευγενή άμιλλα και να ετοιμάσουμε τους αυριανούς αθλητές που θα αγωνιστούν στις μεγάλες ομάδες της χώρας.


Η Διοίκηση του Ιωνικού Αστέρα σας παρακαλεί να γίνετε και εσείς αρωγός αυτής της προσπάθειας, προσφέροντας τη συνδρομή σας και σας καλεί να έρθετε στο γήπεδο για να χαρείτε αυτή την ομάδα, που θα αγωνίζεται με νέο ύφος και ήθος, αποτελώντας κόσμημα για το Βοιωτικό Ποδόσφαιρο.


Επιπροσθέτως σας αναφέρουμε ότι με μεγάλη μας χαρά θα δεχτούμε την επίσκεψη σας στα γραφεία της ομάδος, για να ενημερωθείτε σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, και να μας πείτε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας για τη καλύτερη ανάπτυξη των ενδιαφερόντων της ομάδος.


Ολοκληρώνοντας την ανοικτή αυτή επιστολή μας προς το Θηβαϊκό λαό, εκφράζουμε τη πίστη μας, ότι οι φίλαθλοι της Θήβας, αλλά και όλοι οι γονείς που έχουν νέα παιδιά και προσπαθούν να βρουν ένα σωστό δρόμο για να τους υποδείξουν, δε θα μείνουν ασυγκίνητοι στο κάλεσμα αυτό του Ιωνικού Αστέρα και δε θα αφήσουν την ομάδα να είναιο φτωχός συγγενής του Βοιωτικού Ποδοσφαίρου.



Πιστεύουμε ότι θα υποστηρίξουν αυτή τη προσπάθεια και θα συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους ανθρώπους, που ετοιμάζουν ένα δρόμο διαφορετικό, για τα νέα παιδιά της πόλης.



Με την ελπίδα ότι αυτή η επιστολή θα τύχει της κατανόησης σας, Διατελούμε


Μετά Τιμής



-Ο-



Πρόεδρος


Παύλος Δημητριάδης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Γεώργιος Σοφός


Πηγή: thivanews.blogspot.com


Σχόλια