Φρένο στα σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ

26-11-11

















Ο Μ.Καρχιμάκης εξαπολύει πυρά κατά των ΜΜΕ


Φρένο στα σενάρια των τελευταίων ημερών περί αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που θέτουν δημόσια, πλέον, στελέχη του κόμματος, βάζει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης.


Σε συνέντευξή του στο www.pheme.gr, ο Μ. Καρχιμάκης λέει: «Ο κ. Παπανδρέου είναι ο αρχηγός του κόμματος και αυτός έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να κριθεί από τον λαό και μόνο από αυτόν».


Παράλληλα κάνει λόγο για εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία, όπως υπογραμμίζει, δια μέσου μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, αντέδρασαν, όταν ο Γ. Παπανδρέου ήρθε σε σύγκρουση μαζί τους. Μάλιστα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία «ανάλογα με τα συμφέροντά τους, προσαρμόζουν ανενδοίαστα τη γραμμή τους»

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ υπεραμύνεται της πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση τα δύο τελευταία χρόνια, σημειώνοντας πως ήταν αναγκαία για να αποφύγει η Ελλάδα τον εφιάλτη της χρεωκοπίας και επιρρίπτει την ευθύνη για το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα «στα κατορθώματα του Καραμανλή, του Σαμαρά και της ολέθριας παρέας τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και εκτιμά ότι η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει σε δημοψήφισμα τη δανειακή σύμβαση της 26ης/27ης Οκτωβρίου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος, αποτέλεσε την «αποκαλυπτική λάμπα που έφερε στο φως τα πραγματικά πιστεύω όσων επί δύο χρόνια αντιστρατεύονταν δήθεν τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες επιτύγχανε η χώρα».

Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια