20χρονος ο δράστης κλοπών και διαρρήξεων


14-01-12







Εξιχνιάστηκαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, τρεις περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στο Μαρμάρι και στην Κάρυστο Ευβοίας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι δράστης των ανωτέρω κλοπών – διαρρήξεων είναι 20χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί την 29-12-2011 για ναρκωτικά και παράνομη είσοδο στη χώρα και κρατείτο για διοικητική απέλαση.
Ειδικότερα, την 29-12-2011 το μεσημέρι, ο 20χρονος συνελήφθη στο Μαρμάρι Ευβοίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου να έχει στην κατοχή του 5,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και να στερείται νομίμων εγγράφων παραμονής στη Χώρα.
Ενώ κρατείτο για να απελαθεί διοικητικά, προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ότι είχε διαπράξει, δυο 2 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες και μια 1 σε περίπτερο. Συγκεκριμένα είχε διαρρήξει:
Περίπτερο, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, στην Κάρυστο, από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, κάρτες κινητής τηλεφωνίας κα πακέτα τσιγάρων.
Οικία, ιδιοκτησίας 55χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, στο Μαρμάρι, από την οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό 40.000 ευρώ και διάφορα αντικείμενα αξίας 2.500 περίπου ευρώ.
Οικία, ιδιοκτησίας 29χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, στο Μαρμάρι, από την οποία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα 70 ευρώ και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.360 περίπου ευρώ.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στη τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Πηγή:lamiastar.gr

Σχόλια