Η Άρια Αγάτσα στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών από τη χαλαζόπτωση


















ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Άρια Αγάτσα στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών από τη χαλαζόπτωση
Η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΛΓΑ, μαζί με τον κύριο Κανελλόπουλο, Πρόεδρο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και τους κ.κ. Γιώργο Ζιώγα, Περιφερειακό Σύμβουλο, Αντώνη Παπαϊωάννου, Πρόεδρο Αγροτικών Συλλόγων Θεσπιέων και Δημήτρη Μελισσάρη, Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Θεσπιέων, όπου συζητήθηκε εκτενώς το θέμα των αποζημιώσεων για τις καταστροφές στις γεωργικές καλλιέργειες λόγω της χαλαζόπτωσης.
Η κυρία Αγάτσα εξήγησε στον Πρόεδρο του Οργανισμού ότι οι ζημιές στη περιοχή ήταν εκτεταμένες και ο κ. Κανελλόπουλος διαβεβαίωσε τόσο τους παρόντες εκπροσώπους των αγροτών, όσο και την κα. Βουλευτή ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου οι πληγέντες να αποζημιωθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση εμποδίζει την απολύτως ικανοποιητική αποκατάσταση των ζημιών.
Η Αριάδνη Αγάτσα τόνισε ότι παρά τα προβλήματα, η βοήθεια του κράτους είναι απαραίτητη γιατί η περιοχή έχει πληγεί σημαντικά και η γενικότερη κατάσταση της αγροτικής παραγωγής είναι ήδη επιβαρυμένη. 
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Σχόλια