Τελετή απονομής των Βραβείων και των Επαίνων για τον 1ο Ποιητικό Διαγωνισμό ΕΛΙΚΩΝ

21-03-12






















Η τελετή απονομής των Βραβείων και των Επαίνων για τον 1ο Ποιητικό Διαγωνισμό ΕΛΙΚΩΝ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 και ώρα 20:00 ( λίγες ημέρες μετά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Επίσημη Προκήρυξη του 1ου Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμονται 3 βραβεία και 3 έπαινοι που συνοδεύονται από έπαθλα.


Οι βραβευμένοι είναι:

Το 1ο Βραβείο του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ για το ποίημα ΕΥΔΟΜΕΡΟΣ (Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ) με συνολική βαθμολογία 64,5 βαθμών. Α/Α 66.

Το 2ο Βραβείο του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Α. ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΣ για το ποίημα ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ με συνολική βαθμολογία 60 β. Α/Α 170.

Το 3ο Βραβείο του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΜΑΡΙΛΗ ΜΕΛΑ για το ποίημα ΜΠΡΑΪΓ με συνολική βαθμολογία 59,5 Β. Α/Α 51.


Οι Επαινοι

Ο Α' Επαινος του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΕΡΜΙΝΑ ΠΑΒΙΤΣ για το ποίημα ΠΕΤΡΑ με συνολική βαθμολογία 57,5 Β. Α/Α.

Ο Β' Επαινος του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο

ΑΡΤΕΜΙΣ για το ποίημα ΕΑΡΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ με συνολική βαθμολογία 57 β. Α/Α 94.

Ο Γ' Επαινος του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΛΙΤΗ για το ποίημα ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΙΩΠΗΣ με συνολική βαθμολογία 54,5 β. Α/Α 48.



Για τον ειδικό κλάδο του Διαγωνισμού με θέμα τη Λιβαδειά το βραβείο που αθλοθέτησε ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο MIST.



Λαμπρόπουλος Νίκος

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Πηγή:orchomenos-press.blogspot.com

Σχόλια