Απίστευτα πράγματα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας...

20-03-12


















<<Δεν μπορούμε από το πρωί να πάρουμε ένα τηλέφωνο ή να στείλουμε ένα email...καλά χούντα έχουμε και δεν το ξέρουμε?>>, έλεγε στο LamiaReport, εργαζόμενος της Σ.Τ.Λ.!!!


Αυτά που συμβαίνουν από το πρωί στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, είναι πραγματικά απίστευτα και είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα για το τι μπορεί να μας ξημερώσει, από τη μια στιγμή στην άλλη, στη χώρα που ζούμε και την οποία την κατάντησαν έτσι κάποιοι που έχουν το θράσος να ζητούν και πάλι την ψήφο μας...

Είναι φοβερό να πηγαίνεις το πρωί στη δουλειά σου και να μαθαίνεις ότι είσαι ΑΝΕΡΓΟΣ...Να μην μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να στείλεις ένα email..Ναι καλά ακούσατε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση δεν μπορούσαν να την στείλουν με email γιατί ήταν μπλοκαρισμένα από τα κεντρικά της τράπεζας της Ελλάδος!!!


Όλα αυτά από τη μια στιγμή στην άλλη, όπως μας έλεγε στέλεχος της τράπεζας, που αναρωτιόταν: <<χούντα έχουμε και δεν το ξέρουμε?>>


Ύστερα από 112 χρόνια για πρώτη φορά κάποιοι πελάτες-συνεταίροι πήγαν στην Τράπεζα και βρήκαν τα ρολά κατεβασμένα. Μια ολόκληρη ιστορία την σβήνεις σε μια στιγμή...όσο διαρκεί το να κατεβάσεις τα ρολά..καμία ενημέρωση καμία εξήγηση...


Οι εργαζόμενοι της Τράπεζας κάνουν λόγο για παράνομη, σκληρή, εγκληματική, άδικη και ΑΝΗΘΙΚΗ απόφαση (Διαβάστε την ανακοίνωση), ενώ ο πρόεδρος της Τράπεζας Δημήτρης Καρδάκος μιλάει ευθέως για μεθοδευμένο παρασκηνιακό παιχνίδι με πολιτικά κίνητρα, με σκοπό να εξαφανίσουν τις συνεταιριστικές τράπεζες.


Όταν προχθές γράφαμε ότι μας παίρνουν σιγά-σιγά όλες τις υπηρεσίες και ότι θα μετατρέψουν τη Λαμία σε χωριό, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έφταναν μέχρι εκεί...Να βάλουν έτσι ψυχρά λουκέτο στη Συνεταιριστική Τράπεζα.


Τώρα όλα πλέον είναι ανοιχτά.. Ακόμα και την έδρα της Περιφέρειας να μας πάρουν από τη Λαμία δεν θα μας εκπλήξει καθόλου....Έτσι κι΄ αλλιώς η Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση της Θεσσαλίας αποφασίζει και εμείς είμαστε υποκατάστημα με ρόλο διακοσμητικό...Να σας χαιρόμαστε όλους.!!!


Πηγή:lamiareport.gr/

Σχόλια