Συνεχίζει την λειτουργία του το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, μέχρι του Θωμά

17-04-12















Χρόνια Πολλά! Η εβδομάδα μετά το ΠΑΣΧΑ ξεκίνησε με τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού, Πηλίου, Πισοδερίου και Βασιλίτσας σε λειτουργία. Aπό σήμερα 16/4 και μέχρι τέλους λειτουργίας του ΧΚΠ θα λειτουργούν μόνο τα Κελάρια (Aφροδίτη, Ηρακλής, Περικλής, Βάκχος) με έκπτωση 50%!

Ο καιρός είναι καλός με θερμοκρασίες πάνω από το μηδέν, εναλλαγές διαστημάτων συννεφιάς και ηλιοφάνειας και ασθενείς έως μέτριους ανέμους. Το χιόνι σφικτό τις πρωινές ώρες και μαλακώνει κατά την διάρκεια της μέρας. Εκμεταλλευτείτε την αργία και απολαύστε το στο αγαπημένο σας βουνό!
Ανοικτό ξανά το Χ.Κ. Παρνασσού με Αφροδίτη, Αίολο, Βάκχο, Περικλή σε λειτουργία. Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού θα συνεχίσει να λειτουργεί μόνο με τα Κελάρια μέχρι την Κυριακή του Θωμά με έκπτωση 50% (σε ισχύ από σήμερα 16.04.2012). Κατόπιν, ανάλογα τον καιρό και την προσέλευση του κόσμου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δοθεί παράταση λειτουργίας μέχρι το τέλος του Απριλίου πάλι με έκπτωση 50%! Και σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, παραδοσιακό ψήσιμο οβελία στο Χ.Κ. Πισοδερίου. Το ωράριο λειτουργίας του Χ.Κ. Πηλίου έχει αλλάξει σε 07:45-13:30 λόγω αυξημένων θερμοκρασιών. Το Χ.Κ. Βασιλίτσας θα λειτουργεί μέχρι και την Τετάρτη 18 Απριλίου.
Μικρή πτώση θερμοκρασίας αναμένεται για αύριο Τρίτη 17/04. Νέες χιονοπτώσεις σε Παρνασσό, Βασιλίτσα και Πισοδέρι από το βράδυ της Τρίτης.
Το Χ.Κ. Παρνασσού, σε συνεργασία με την Σχολή σκι Πάππος-Μπαλντούμης διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το PABA BEAR SKI CUP 2012, αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου και θα διεξαχθεί στα Κελάρια, με ώρα εκκίνησης 10.00 το πρωί.
snowreport.gr

Σχόλια