3 Απίστευτες Συσκευές που συνδέονται με το Twitter ( Video )

28-06-12
















Το Twitter δεν υπάρχει στην ζωή μας μόνο για τα γνωστά tweets διαφόρων θεμάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα διοίκησης για τις οικιακές συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά!!Βρήκαμε 3 έξυπνες συσκευές που σας συνδέουν με το social media...Απολαύστε...



Tweet-a-Pot

Ναι, μπορείτε να ρυθμίσετε καφετιέρα σας για να ξεκινήσει το καφεδάκι σας στις 7 το πρωί κάθε μέρα με κάποιο tweet . Το σύστημα συνδέεται με το Twitter και χρησιμοποιεί μια πλακέτα Arduino, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό κομμάτι του κώδικα για να το κάνει να συμβεί.

Samsung’s Tweeting Refrigerator

Εκτός της σύνδεσης στο Ιnternet ,το ψυγείο, είναι εφοδιασμένο με μια 8-ιντσών οθόνη αφής που εμφανίζει τα πάντα από το Twitter feed σας. Ίσως θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερα tweets foodie με ευρύτερη υιοθέτηση αυτής της συσκευής.







The Washing Machine Hack

Εφοδιασμένο με θύρα δικτύου, BS2 , 9 volt μετατροπέα ρεύματος και ένα διακόπτη ορίου για την ανίχνευση λειτουργία πλυσίματος υποθέτουμε ότι είναι ευκολο με τα tweets ακόμα και να επιβεβαιώνετε ότι λειτουργεί και συντηρείται το πλυντήριο.

Πηγή:http://whos.gr/


Σχόλια