ΗΠΑ:Πέντε αδέλφια παντρεύτηκαν την ίδια μέρα!

29-08-12
















Φωτογραφίες και βίντεο από τους ευτυχισμένους νεόνυμφους

«Τα κάνουν όλα όλοι μαζί», λέει ο πατέρας τους. Και μάλλον έχει δίκιο αφού σε οικογένεια μορμόνων, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, πέντε από τα συνολικά οκτώ αδέλφια παντρεύτηκαν το ένα μετά το άλλο την ίδια μέρα και μετά έδωσαν μία κοινή δεξίωση που χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε ένα μουσείο αεροπορίας για να χωρέσουν όλοι οι καλεσμένοι.

Οι Emily, Sydney, Walker, Bradford και Brooke Waldie- με ηλικίες από 20 έως 28 ετών- παντρεύτηκαν στις 10 Αυγούστου. Τρεις γαμήλιες τελετές έγιναν το πρωί και, έπειτα από ένα διάλειμμα για γεύμα, ακολούθησαν το απόγευμα ακόμα δύο.
















Την πρόταση των διαδοχικών γάμων έκανε ο πατέρας τους Doug Waldie. Βλέποντας πως τα παιδιά του είχαν σοβαρές σχέσεις πρότεινε, για αστείο, να γίνουν οι γάμοι τους την ίδια μέρα.

Η μητέρα τους ετοίμασε τις τέσσερις από τις πέντε γαμήλιες τούρτες και φαγητό για τους… 1.200 καλεσμένους, ενώ έραψε μόνη της ειδικούς «φακέλους» για να μπουν οι προσκλήσεις.

Στο χώρο όπου έγινε η δεξίωση, είχαν τοποθετηθεί πινακίδες για το πού ακριβώς είναι η παρέα του κάθε ζευγαριού. Ωστόσο τα αδέλφια έζησαν ταυτόχρονα τις σημαντικές στιγμές τους: τον πρώτο χορό και το «παιχνίδι» με την καλτσοδέτα της νύφης.

Τα ζευγάρια των νεόνυμφων προγραμματίζουν ήδη ένα ταξίδι όλοι μαζί για την πρώτη τους επέτειο, του χρόνου.





Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Σχόλια