ΘΗΒΑ:To εργατικό κέντρο Θήβας συμμετέχει στη 3ωρη στάση εργασίας ΘΗΒΑ

18-12-2012













 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού μας Κέντρου συμμετέχει στην πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 από τις 12:00 έως τις 15:00 .

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ στο φορομπηχτικό νομοσχέδιο , που «τσακίζει» τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι τοκογλύφοι-δανειστές της χώρας και να αναδιανεμηθεί ο πλούτος υπέρ της πλουτοκρατίας..

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενώνουμε τις φωνές μας και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την ανατροπή των πολιτικών ύφεσης και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, την ακύρωση των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων, και του κατακερματισμού των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων.

 Με πρόσχημα τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Με τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν στοχεύουν στην πάμφθηνη εργατική δύναμη και στη διαμόρφωση ενός εργαζόμενου υποταγμένου και εξαθλιωμένου, που δεν θα έχει το κουράγιο να αντιδράσει.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τους ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ. Να ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ τις ΒΆΡΒΑΡΕΣ πολιτικές και όσους τις στηρίζουν.

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

 ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ.

 Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 Το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της περιοχής μας , στη κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην ΑΘΗΝΑ ( Πλατεία Κλαυθμώνος ) την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη στίς 12:30


 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ


 Πηγή: http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια