ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:23- 29 Αυγούστου η εμποροπανήγυρη Θήβας 2013 – Τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια αυτής

20-8-2013



















 Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των... Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.
Σύμφωνα με την απόφαση 257/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων ( η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thiva.gr «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διεξαγωγή και οργάνωση της εμποροπανήγυρης στην πόλη της Θήβας για το έτος 2013») η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης των Θηβών στην οδό Πινδάρου (ξεκινώντας από την οδό Σκουρτανιώτου και καταλήγοντας στην οδό Μπέλλου) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου 2013.
Η κλήρωση των δικαιούχων εμπόρων και των θέσεων θα γίνει στις 22 Αυγούστου, μια μέρα πριν την έναρξη και τα είδη που θα πωλούνται, θα είναι τα εξής: είδη ένδυσης - υπόδησης, κοσμήματα, είδη οικιακής χρήσης, CD, λουκουμάδες, χαλβάς, κουδούνια και παραδοσιακά είδη δώρων, βιβλία κ.λ.π.


ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ


1. Η οδός Πινδάρου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από 20 έως 30 Αυγούστου (ημέρα αποξήλωσης παραγκών-καθαριότητας).
2. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Πινδάρου θα συνεχίζουν υποχρεωτικά στην οδό Δίρκης με την υφιστάμενη κατεύθυνση.
3. Στο τμήμα της οδού Πινδάρου, από Οιδίποδος έως Αντιγόνης, θα υπάρχει ελεύθερος χώρος διέλευσης τουλάχιστον 4,00μ., για λόγους αποκλειστικά και μόνο πυρασφάλειας και απαγορεύεται οποιαδήποτε στάθμευση οχημάτων.
4. Τα ταξί θα εισέρχονται από την οδό Επαμεινώνδου στην οδό Βουρδουμπά και θα μπορούν να σταθμεύουν και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού αυτής.
5. Από την οδό Τσεβά μέχρι την οδό Μπέλλου τα οχήματα θα κινούνται κανονικά.
6. Όλοι οι κόμβοι με την οδό Πινδάρου θα διατηρηθούν μη εκμεταλλεύσιμοι από εμπόρους σε όλο το πλάτος έκαστου κόμβου για την αποφυγή συνωστισμού πάγκων και οχημάτων.
7. Απαγορεύεται η στάθμευση στην οδό Πολυνείκους.
8. Για την ασφαλή κίνηση των πεζών να διατηρηθούν χαμηλές ταχύτητες ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.
9. Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις συνοδεύονται από κατάλληλη σήμανση.


Πηγή:http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια