ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων στέλνει ο Δήμαρχος Λεβαδέων

30-8-2013

















 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές του Δήμου Λεβαδέων οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.
Η προσπάθεια τους ήταν μακρόχρονη, κοπιαστική και η ολοκλήρωση της απαίτησε πολλές θυσίες, σε μια περίοδο δύσκολη για τους ίδιους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Οι επιτυχόντες μαθητές έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους και σήμερα δικαιώνονται για την προσπάθεια τους αυτή. Μπροστά τους ανοίγονται νέοι ορίζοντες και ένα συναρπαστικό ταξίδι στους δρόμους της γνώσης που θα αποτελέσει την αρχή για μια επαγγελματική σταδιοδρομία και σε μια ζωή γεμάτη από γνώση και προσφορά.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων που με την υποστήριξη τους στάθηκαν αρωγοί στην πετυχημένη προσπάθεια των παιδιών. Οι μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Βρίσκονται στην πιο ωραία και δημιουργική τους ηλικία και όλες οι ευκαιρίες για μάθηση είναι μπροστά τους. Άλλωστε θα πρέπει να θυμούνται ότι η μάθηση δεν σταματά σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής.


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων
Νικόλαος Παπαγγελής


Πηγή:thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια