ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Μητρώο εθελοντών στο Δήμο Λεβαδέων

22-11-2013












Ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και έχοντας ως πεποίθηση ότι η αντιμετώπιση των καθημερινών κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων επιτυγχάνεται κυρίως με τη συλλογική δράση προωθεί τη δημιουργία μητρώου εθελοντών στο Δήμο Λεβαδέων.
Πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός δεν επιτυγχάνει απλά και μόνο την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της επίλυσης θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας μας, αλλά συμβάλει στην επιτυχή και ομαλή ένταξη των νέων στο κοινωνικό σύνολο και ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή, ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχουν αρκετές αιτίες που τη διαρρηγνύουν.

Καλούμε λοιπόν όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μελλοντικές δράσεις του Δήμου, όπως κοινωνικής πολιτικής, περιβάλλοντος, αιμοδοσίας, βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος κ.λ.π. να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα αίτησης εθελοντή και να την καταθέσουν στις Υπηρεσίες του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη φόρμα αίτησης εθελοντή από το Πρωτόκολλο του Δήμου Λεβαδέων ή από τον ιστότοπο του Δήμου www.livadia.gr. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο ή και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: grtypou@livadia.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 22613 – 50812, 813, 814.

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια