Νότια Εύβοια: Τον σκότωσε πάνω στην κρεβατοκάμαρα! Φωτογραφίες

19-12-2013



















 Μουδιασμένο είναι το χωριό της Νότιας Εύβοιας όπου χθες αποκαλύφθηκε η δολοφονία του άτυχου κτηνοτρόφου. Ο πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τον Μάρτη. 


 Αρχικά η γυναίκα του είχε υποστηρίξει ότι άκουσε τον θόρυβο και όταν πήγε στην κρεβατοκάμαρα, τον είδε νεκρό. Μέσα σε μία ώρα εκείνη την νύχτα βρέθηκαν οι αστυνομικοί από το τμήμα της Καρύστου. Το όπλο το είχε στο αριστερό χέρι. Αυτό ήταν που έβαλε σε υποψίες τους άντρες της αστυνομίας. Στην συνέχεια ήρθαν και οι εργαστηριακές έρευνες όπου έριξαν φως στην υπόθεση.

 Στα χέρια του δεν υπήρχαν ίχνη πυρίτιδας. Έτσι συνελήφθη η γυναίκα του πατέρα δύο παιδιών και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Το μικρό χωριό της Νότιας Εύβοιας, είναι μουδιασμένο με την τροπή αυτής της υπόθεσης. Ο άτυχος άντρας ζούσε και εργάζονταν σε αυτό το μικρό χωριό.

 Είναι από τα εγκατελειμένα χωριά της Εύβοιας μιας και δεν έχει καλό οδικό δίκτυο. Στο χωριό δεν υπάρχουν μαγαζιά. Μόνο ένα σχολείο υπάρχει και αυτό έχει κλείσει μιας και τα μόνα παιδιά του χωριού είναι της οικογένειας που διαλύθηκε μέσα σε ένα βράδυ. Έκανε κυρίως αγροτικές δουλειές. Από νωρίς τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ, δούλευε για να τα καταφέρει οικονομικά και να συντηρήσει την οικογένεια του. Δεν ήθελε να τους λείψει τίποτα. Ήταν γνωστός και στην Κάρυστο και όλοι μιλούν για έναν αγαπητό άνθρωπο.


 Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια