Φρίκη: Παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια ανθρώπων (Vid)

27-12-2013
















Το φρικιαστικό αυτό βίντεο σύμφωνα με την περιγραφή έχει γυριστεί στην περιοχή των Αφγανο-πακιστανικών συνόρων και δείχνει μαχητές ταλιμπαν οι οποίοι παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια αποκεφαλισμένων αντιπάλων τους.


Όπως σημειώνεται πάντως οι άνδρες που εμφανίζονται στο βίντεο μιλούν τη διάλεκτο Παστούν η οποία συναντάται όχι τόσο στο Αφγανιστάν όσο στο Πακιστάν έτσι είναι πολύ πιθανό το βίντεο να έχει γυριστεί από την πακιστανική πλευρά των συνόρων. Αυτό βέβαια λίγη σημασία μπορεί να έχει στο φρικιαστικό αυτό θέαμα. Εκείνο όμως που έχει σημασία πως οι άνθρωποι (;) αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εμφανιστούν στο βίντεο μη έχοντας προφανώς αισθήματα ενοχής ότι αυτό που κάνουν μπορεί να είναι και απάνθρωπο, αντίθετα το θεωρούν μέρος της κουλτούρας τους και του τρόπου τιμωρίας των εχθρών τους όποιοι και αν είναι αυτοί.

Και τέτοιους ανθρώπους είναι σίγουρο πως έχουμε και στη χώρα μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είμαστε αναγκασμένοι από την ΝΤΠ να τους δεχόμαστε χωρίς να εκφράζουμε καν την αντίρρηση μας.





Πηγή:www.defencenet.gr

Σχόλια