Άσχημα τα νέα για τον Σουμάχερ

25-2-2014















 Οι γιατροί, οι οποίοι βρέθηκαν από την πρώτη μέρα στο πλευρό του θρύλου της F1 Michael Schumacher, ισχυρίζονται ότι ...συνεχίζουν τις προσπάθειες να ξυπνήσουν από το κόμμα τον πιλότο, παρ' ότι τα γερμανικά Media γράφουν ότι οι γιατροί έχουν πλέον εγκαταλείψει τις προσπάθειες.

 Το γνωστό, ειδικά στους Έλληνες, περιοδικό Focus έγραψε ότι οι περιπλοκές στην υγεία του Schumacher, έκαναν τους γιατρούς να σταματήσουν να προσπαθούν να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα. Δύο μήνες μετά το ατύχημα, κανείς πλέον δεν είναι αισιόδοξος, παρά τις τελευταίες ειδήσεις που είδαν το φώς, ότι ο πρωταθλητής ανταποκρίθηκε έστω και ελάχιστα σε εξωτερικά ερεθίσματα.

 Η μάνατζερ του Schumacher δήλωσε ότι η διαδικασία που απαιτείται να ξυπνήσει κάποιος από το τεχνητό κώμα «μπορεί να διαρκέσει μεγάλο διάστημα και δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει σε πολλές παρερμηνείες».

 Οι φήμες όμως λένε ότι τα νέα από την εντατική δεν είναι καθόλου ευχάριστα και όσο περνούν οι μέρες και δεν βλέπουμε κάποια πρόοδο, είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε την δυσάρεστη είδηση που κανείς μας δεν θέλει να ακούσει για τον 45άχρονο πρωταθλητή.

 Πηγή:queen.gr

Σχόλια