Σαββόπουλος: Ο Μπουλάς είχε προπληρώσει το γεύμα της κηδείας του

23-2-2014













Σε μια απίστευτη αποκάλυψη για το ήθος και την μοναδικότητα του Σάκη Μπουλά προχώρησε χθες το βράδυ επί σκηνής ο Διονύσης Σαββόπουλος, όπου αποκάλυψε πως ο Σάκης είχε επισκεφτεί πρόσφατα το εστιατόριο που βρισκόταν κοντά στο κοιμητήριο και είχε πληρώσει τα έξοδα του κεράσματος που θα προέκυπταν μετά την κηδεία του.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, που άνοιξε αυτός το πρόγραμμα χθες το βράδυ στο κατάμεστο κέντρο «Ακτή Πειραιώς» δήλωσε: «Επιτρέψτε μου δύο κουβέντες για αυτόν που έχουμε στο μυαλό μας σήμερα, τον Σάκη. Απεβίωσε χτες, τον αποχαιρετήσαμε σήμερα. Χτες φυσικά δεν παίξαμε, παρακούοντας την εντολή του – γιατί μας το είχε ξεκαθαρίσει 'όταν πεθάνω', είπε, 'το ίδιο βράδυ να παίξετε' και τον παρακούσαμε, γιατί δεν ήταν εύκολο. Μετά σκέφτηκα ότι εμείς οι καλλιτέχνες, τιμάμε τους νεκρούς μας παίζοντας.

Το δικό μας το παίξιμο περιέχει και το πένθος και την αθανασία. Είναι αυτό που λέει ο λαός 'γάμος χωρίς κλάματα και κηδεία χωρίς γέλιο δεν είναι ωραίο πράγμα'. Και αυτά ο Σάκης τα ήξερε», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία και τη φιλία τους.
Ωστόσο, ο Διονύσης Σαββόπουλος, αποκάλυψε επίσης, ότι ο Σάκης τους είχε επισκεφτεί πρόσφατα το εστιατόριο που βρισκόταν κοντά στο κοιμητήριο και είχε πληρώσει το γεύμα τους, πράγμα που τους είπε ο ίδιος ο μαγαζάτορας.

«Μείναμε όλοι μας άφωνοι σήμερα, διότι μετά την κηδεία, πήγαμε σε παρακείμενο μαγαζί για την ψαρόσουπα, για την κλασική 'μακαριά'. Και τι μας λένε; Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από μέρες στον μαγαζάτορα 'μετά την κηδεία μου', λέει, 'θα έρθουν εδώ 40-50 φίλοι, τι μενού θα βγάλεις και πόσο κάνει;'. 'Ελάτε κύριε Μπουλά', είπε ο μαγαζάτορας, 'τι πράγματα είναι αυτά;'. 'Τι μενού θα βγάλεις και πόσο θα κάνει; 40- 50 κεφάλια. 'Σας παρακαλώ κύριε Μπουλά, αν o μη γένοιτο, θα κάνω εγώ το κέρασμα'. 'Όχι, 40-50 κεφάλια, πόσο κάνει;'. Πλήρωσε τη μακαριά, μείναμε άφωνοι», δήλωσε ο τραγουδοποιός.

Η χθεσινοβραδυνή παράσταση των Διονύση Σαββόπουλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Λάκη Παπαδόπουλου στην «Ακτή Πειραιώς», όπου εμφανιζόταν έως πρόσφατα ο Σάκης Μπουλάς ήταν αφιερωμένη στον πολυαγάπητο καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, στενός φίλος του Σάκη Μπουλά, θυμήθηκε τις ευτυχισμένες μέρες που πέρασαν μαζί, με ανεμελιά και αστεία.

Πηγή:Ethnos.gr

Σχόλια