¨ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ¨ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΦΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ !!!

20-4-2014
















 ¨ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής¨ επικροτεί
επίκαιρη πρόταση του Γ. Κατσιμπάρδη

¨ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ¨
ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΦΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ


¨ΤΟ ΒΗΜΑ¨, στην Κυριακάτικη έκδοσή του (16/2/2014, σελ. Α44), επικρότησε απόλυτα πρόταση που διατύπωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κατσιμπάρδης κατά την ¨Ημερίδα¨ την οποία διοργάνωσε, στις 8/2/2014, στο ξενοδοχείο Ledra Marriot, με θέμα ¨Συμμετοχή της Νεολαίας μας στον αγώνα κατά της πάταξης των αναβολικών¨, η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) και την υποστήριξη της ΕΠΟ.
Γράφουν συγκεκριμένα οι έμπειροι συντάκτες της έγκριτης εφημερίδας, κάτω από τον τίτλο ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΝΓΚ: «Τη δημιουργία Σώματος Δίωξης Ντόπινγκ, κατά το πρότυπο της Ισπανίας, πρότεινε σε πρόσφατη ¨Ημερίδα¨ ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, επί σειρά ετών πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και πρόεδρος τώρα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης. Σύμφωνα με την πρόταση του έμπειρου πολιτικού το Σώμα Δίωξης θα πρέπει να έχει επικεφαλής εφέτη δικαστή, που θα ηγείται αθλητιάτρων και ειδικευμένων αστυνομικών, ο οποίος θα μπορεί να διατάσσει ελέγχους ακόμη και στα σπίτια υπόπτων για διακίνηση απαγορευμένων ουσιών και να παραπέμπει στο Αυτόφωρο τους ίδιους αλλά και τους χρήστες». Και οι συντάκτες του επαινετικού αυτού δημοσιεύματος καταλήγουν ως εξής: «Η Ελλάδα, ίσως, είναι μία από τις ελάχιστες χώρες με δεκάδες κρούσματα ντόπινγκ, αλλά χωρίς ούτε μία σύλληψη διακινητή απαγορευμένων ουσιών. Λες και τα αναβολικά έρχονται ως μάννα εξ ουρανού και δεν τα προμηθεύουν εγκληματικές συμμορίες…»

Υ.Γ.
Η παραπάνω πρόταση του Γιώργου Κατσιμπάρδη συμπληρώνεται ως εξής: «Το Γραφείο του Εφέτη Δικαστή θα είναι εφοδιασμένο με Ιστοσελίδα, όπου θα καταφθάνουν υπομνήματα, επιστολές, καταγγελίες, πληροφορίες κ.λ.π. για την ύπαρξη αναβολικών σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία γιατρών, φαρμακεία, αθλητικά καταστήματα κ.α, έτσι ώστε να είναι άμεση η παρέμβαση του ¨Σώματος Δίωξης Ντόπινγκ¨, κατά το πρότυπο της Ομάδας ¨Δίας¨. Μόνο έτσι θα προστατευτεί η Νεολαία μας από τη μάστιγα των αναβολικών και θα πάψει να εκτίθεται διεθνώς η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τις αρχές και τις αξίες του ολυμπισμού.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

· κ. Ιερώνυμο, Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας
· κ. Κάρολο Παπούλια, Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
· κ. Αντώνη Σαμαρά, Πρωθυπουργό
· κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
· κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης
· κ.Αλέξη Τσίπρα, Επικεφαλή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
· κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού
· κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
· κ. Νικόλαο-Γεώργιο Δένδια, Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
· κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, Υπουργό Δικαιοσύνης
· κ. Ιωάννη Ανδριανό, Υφυπουργό Αθλητισμού
· κα. Ζέττα Μακρή, Υφυπουργό Υγείας
· κ. Σπύρο Καπράλο, Πρόεδρο Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τα μέλη Δ.Σ.
· κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου, Πρόεδρο ΠΣΑΤ
· κ. Πέτρο Λινάρδο, Δημοσιογράφο, πρώην Πρόεδρο ΠΣΑΤ
· κ. Γιάννη Τζούστα, Δημοσιογράφο
· κ. Φώντα Χήτα, ΚΟΕ
· κ.κ. Προέδρους Ελληνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών και τα μέλη των Δ.Σ.
· Μέλη Α.ΧΩ.Α.
· Μ.Μ.Ε.

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια