ΠΛΟΥΣΙΑ !!! Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ '' ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ '' ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΤΑΧΙΟΥ ΘΗΒΩΝ !!!

27-2-2014



















 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΧΙΟΥ ΘΗΒΩΝ
'' ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ''



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Μεγάλη χαρά μας έδωσε η παρουσία των 16 παιδιών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιώς «Ο Καλός Ποιμήν» στην Ενορία μας ύστερα από πρόσκληση του «Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης» την Κυριακή (του Ασώτου) 16 Φεβρουαρίου 2014 τα οποία συνόδευαν τα μέλη του Δ.Σ της Εταιρείας υπο την Δ/α κ.Αγγελική Κουζούνη. Μετά τη Θ.Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ναό μας προσφέρθηκε πρωινό στο Αρχονταρίκι μας και αμέσως μετά φιλοξενούμενοι, Μέλη του Εκκλ.Συμβουλίου και του «Ε.Τ.Α» και πνευματικά μας παιδιά μεταφερθήκαμε στο Μοσχοπόδι ,προσκυνήσαμε στον Ι.Ν Ζωοδοχου Πηγής και χαρήκαμε το όμορφο φυσικό περιβάλλον ευνοούσης και της καλής ημέρας που μας χάρισε η πρόνοια του Θεού.

Το μεσημέρι απολαύσαμε το γεύμα μας σε γνωστό Εστιατόριο της πόλης μας και το απόγευμα επισκεφθήκαμε την Ι.Μονή Οσίου Ιερωνύμου Αμπελοχωρίου όπου ο παν.Καθηγούμενος Αρχιμ.π.Ιγνάτιος Μόσχος ο οποίος με την ευγένεια και την αγάπη που τον διακρίνει φιλοξένησε τα παιδιά με λόγους οικοδομής, τα ξενάγησε στους χώρους της Μονής, αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανεγέρσεως και στο πρόσωπο του Μακαριστού Κτίτορος Αρχιμ.Χρυσοστόμου Αγγέλου και τα φίλεψε με διάφορα γλυκά και αλμυρά εδέσματα . Στην φιλοξενία των παιδιών συνέβαλαν πάρα πολλοί Αδελφοί οι οποίοι προσέφεραν είδη ρουχισμού και υποδήσεως, είδη προσωπικής υγιεινής, γραφική ύλη και βιβλία, παιχνίδια, είδη διατροφής και γλυκίσματα καθώς και χρηματικά ποσά, ενώ η Ενορία προσέφερε τα δικά της δώρα.

Τιμής ένεκεν αναφέρουμε τα ονόματα όσων συνήργησαν στο να φιλοξενηθούν τα παιδιά με την ευχή ο Θεός να τους ανταποδίδει με πνευματικές και υλικές ευλογίες.

Αντώνιος Μαυρίδης-Έμπορος ειδών ενδύσεως
Κυριακή Ψυχογιού-Έμπορος παπουτσιών
Ελένη Μακρή
Γεώργιος και Δήμητρα Μοιρώτσου
Χρήστος Λαλιώτης
Αριστείδης Ν.Δήμου
Ηλία Χρήστου-Αρτοποιός
Μαρία Μπισιώτη –Είδη δώρων
Θεοδώρα και Βασιλική Πλατή
Φαρμακείο Παυλογιαννοπούλου- Ζήκα
Φαρμακείο Ρόκκα Χαραλάμπου
Κων/νο και Αναστασία Παπαδημητρίου
Σταυρούλα Γκιζίλη Δ/α Εσπερινού Λυκείου και Πρόεδρο Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θηβαίων
Αναστασία Παλαιολόγου Δημ.Υπάλληλο
Ζαχαροπλαστείο Belisimo
Ζαχαροπλαστείο Basil
Ταβέρνα «Το κελάρι» –Κ.Τσαγκρίδης
Γραφείο γενικού Τουρισμού Rokkos tours
Υποσχεθήκαμε πως θα επαναλάβουμε την πρόσκληση και πως θα βρεθούμε σύντομα και στον δικό τους χώρο αφού οι πέντε φορές που συναντηθήκαμε δημιούργησαν μεταξύ Ενορίας και Στέγης μια ιδιαίτερη πνευματική σχέση.

Το Δ.Σ του «ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Πηγή:viotikoperiskopio.blogspot.gr

Σχόλια