35χρονο τέρας στη Λεμεσό βίασε 13χρονη γειτόνισσά του

19-4-2014

















 Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, 35χρονος άντρας από τη Ρουμανία , την παρέσυρε σε απόμερη τοποθεσία κοντά από το σπίτι της στην Μέσα Γειτονιά και την βίασε. Η δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών.


Θύμα βιασμού από τον 35χρονο γείτονά της φαίνεται να έπεσε 13χρονη από τη Ρουμανία. Η 13χρονη τρομοκρατημένη εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της το δράμα που πέρασε στα χέρια του γείτονά τους και στη συνέχεια μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, ενώ το φερόμενο ως θύμα με δάκρυα στα μάτια έδωσε κατάθεση.


 Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ανήλικη χθες βράδυ , ο 35χρονος την οδήγησε σε χωράφι πλησίον της οικίας της και την βίασε. Άλλωστε σύμφωνα με την ίδια ,είναι η δεύτερη φορά που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από το ίδιο άτομο μέσα σε λίγες μέρες, άλλα λόγω απειλών που δεχόταν από τον ίδιο, φοβήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε στους γονείς της.

Η 13χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή , όπου διαπιστώθηκε η σεξουαλική κακοποίηση της. Μετά την καταγγελία της ανήλικης, ο 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες βράδυ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
Όπως πληροφορούμαστε, από καλά ενημερωμένη πηγή, οι δυο οικογένειες, του φερόμενου ως βιαστή και της 13χρονης παραπονούμενης, διατηρούσαν πολύ φιλικές σχέσεις, εδώ και χρόνια, αφού διαμένουν στην ίδια γειτονιά

Πηγή:tothemaonline.com

Σχόλια