Συγκινεί ο σύζυγος της άτυχης Αμερικανίδας

22-4-2014


















Ο 51χρονος, που υπογράμμισε ότι τους έχει προσφερθεί η καλύτερη δυνατή περίθαλψη, με δάκρυα στα μάτια, κάλεσε τους πάντες να προσευχηθούν για τη γυναίκα του

Συγκλονίζει ο 51χρονος Κρις σύζυγος της Αμερικανίδας Αμάντα που δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου έπειτα από τραυματισμό που είχε μετά από έκρηξη βαρελότου στη Σαντορίνη.

«Μας είπαν ότι θα είναι ωραία την Ανάσταση, με πυροτεχνήματα, ένα θέαμα εντυπωσιακό», λέει ο 51χρονος, σύμφωνα με το cretalive.gr.

 Το ζευγάρι, μαζί με ένα φίλο, πήγαν να παρακολουθήσουν τη ρίψη των πυροτεχνημάτων, μέχρι που κάποια στιγμή τούς ζητήθηκε να απομακρυνθούν από το σημείο όπου βρίσκονταν, καθώς θα πετούσαν μπροστά τους πυροτεχνήματα.

«Κάναμε δύο βήματα πίσω, όμως πέταξαν δύο μεγάλα πυροτεχνήματα πίσω μας», λέει ο 51χρονος, εξηγώντας τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν. Το δεύτερο πυροτέχνημα ήταν πολύ ισχυρό, ενώ στρέφοντας το κεφάλι προς τη σύζυγό του, την είδε αιμόφυρτη. «Το μόνο που πρόλαβε να μου πει ήταν ότι με αγαπάει και ότι θα τα καταφέρει», είπε ο Κρις, ενώ μέσα στο αίμα ήταν και ο φίλος του, που αδυνατούσε να κινηθεί καθώς είχε τραυματιστεί στα πόδια. Ακολούθησαν στιγμές πανικού. Οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Σαντορίνης κι από εκεί με αεροπλάνο στο Βενιζέλειο, στο Ηράκλειο.

Ο 51χρονος, που υπογράμμισε ότι τους έχει προσφερθεί η καλύτερη δυνατή περίθαλψη, με δάκρυα στα μάτια, κάλεσε τους πάντες να προσευχηθούν για τη γυναίκα του.

Πηγή: voria.gr

Σχόλια