Με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Λιβαδειά κορυφώνεται η επίσκεψη του κ. Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία

25-4-2014


















 Στη Βοιωτία περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης 23 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ξεκινώντας και πάλι, μετά από μια μικρή ανάπαυλα για το Πάσχα, τις επισκέψεις και επαφές του σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας.

Νωρίς το πρωί, ο κ. Μπακογιάννης μετέβη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, όπου υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση με τη διοίκηση του σωφρονιστικού ιδρύματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι κρατούμενες όσο και οι εργαζόμενοι.

Ακολούθησε επίσκεψη στην ΕΑΒ και συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας αλλά και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. «Με την παρουσία μας εδώ θέλουμε να σηματοδοτήσουμε την εμπιστοσύνη μας στην ΕΑΒ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας».

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας ετέθησαν επί τάπητος μια σειρά σοβαρά περιβαλλοντικά θέματα, όπως ο Ασωπός, που έχουν προκληθεί λόγω της μεγάλης παρουσίας και μερικές φορές προβληματικής λειτουργίας παραγωγικών μονάδων στην περιοχή. Ειδικότερα, διατυπώθηκαν παράπονα και για σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στο γραφείο Περιβάλλοντος. Επίσης, συζητήθηκε η κυκλοφοριακή επιβάρυνση, που υφίστανται πολλά χωριά του Δήμου από τα μεγάλα οχήματα, που παρακάμπτουν με αυτό τον τρόπο τα διόδια.


Ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο υπερκέρασε το αίτημα για ενίσχυση του γραφείου Περιβάλλοντος αλλά υπογράμμισε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι από τις βασικότερες παραμέτρους του προγράμματος του. Όπως είπε, για τον ίδιο και το Συνδυασμό του ανάμεσα στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη δεν υπάρχει το διαζευκτικό ή. «Ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος. Για μας αυτοί δεν είναι δύο αντιτιθέμενοι αλλά συμπληρωματικοί στόχοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης. Η επίσκεψη στη Βοιωτία έκλεισε με συνάντηση και συζήτηση στο Ναυτικό Ομιλο στο Δήλεσι.

Πηγή:orchomenos-press.blogspot.gr

Σχόλια