Πασίγνωστος διοργανωτής πάρτι πωλούσε ναρκωτικά

29-4-2014
















 Πασίγνωστος διοργανωτής πάρτι σε νυχτερινά κλαμπ της Αθήνας έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς πωλούσε στις high πιάτσες της Αττικής κοκαΐνη και χασίς άριστης... ποιότητας!
Πρόκειται για έναν 46χρονο μόνιμο κάτοικο Χολαργού, που παλαιότερα διέθετε εταιρία διοργάνωσης πάρτι με dj από το εξωτερικό, τους οποίους έκλεινε για κάποιες βραδιές σε μεγάλα κλαμπ, κυρίως στην περιοχή του Ψυρρή και του Κολωνακίου.


Εκτός όμως από αυτήν τη δραστηριότητα, ο 46χρονος φαίνεται ότι είχε και... παράλληλη απασχόληση με τη διακίνηση ποσοτήτων κατεργασμένου χασίς και κοκαΐνης! Πριν από περίπου έναν μήνα οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν πληροφορίες για έναν Ελληνα ο οποίος διακινούσε σε πελάτες με «βαρύ πορτοφόλι» ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και κοκαΐνης.

Σε ειδική κρύπτη
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη που είχε δημιουργήσει ο 46χρονος σε δεύτερο σπίτι που είχε νοικιάσει στον Χολαργό, σε μια προσπάθεια να κρύψει τα πειστήρια του εγκλήματος και το κυρίως κατάλυμά του να είναι «καθαρό». Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και κατάφεραν να τον παρακολουθήσουν χωρίς να τους αντιληφθεί.

Οπως διαπίστωσαν, ο ύποπτος έκλεινε ραντεβού με τους αγοραστές στις περιοχές όπου σύχναζε και μετακινούνταν με αυτοκίνητο μάρκας Golf, το οποίο μάλιστα ήταν «φτιαγμένο» για να μπορεί να ξεφεύγει σε περίπτωση καταδίωξης. Ωστόσο δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τους αστυνομικούς που τον ακολούθησαν από απόσταση και έτσι εντόπισαν το κρησφύγετό του.

Οταν έκριναν ότι έπρεπε να επέμβουν, έκαναν ταυτόχρονα αιφνιδιαστική έρευνα και στα δύο σπίτια του 46χρονου, κατά την οποία βρήκαν και κατάσχεσαν 151 γραμμάρια κοκαΐνη, περίπου τρία κιλά κατεργασμένου χασίς τύπου «σοκολάτας» που στοίχιζαν περίπου 10.000 ευρώ και άλλα τέσσερα κιλά χασίς σε μορφή φούντας. Ο δράστης υποστήριξε στην προανακριτική απολογία του ότι τα ναρκωτικά δεν του ανήκαν, αλλά του τα έδωσε άλλος του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε, με την υπόσχεση ότι θα του έδινε αμοιβή για να τα φυλάξει. Οι άνδρες της Δίωξης αναζητούν τον προμηθευτή των ναρκωτικών, καθώς οι ποσότητες και κυρίως η ποιότητα των κατασχεθέντων δείχνουν ότι πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής ουσιών στην Ελλάδα.

Πηγή:Espressonews.gr

Σχόλια