ΒΟΙΩΤΙΑ:Οικογενειακή συμμορία στη Βοιωτία. Με χειροπέδες ο πατέρας και 3 γιοί

23-5-2014

















 Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, τέσσερις άνδρες (πατέρας και γιοί), ηλικίας 51, 27, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικές νομότυπες έρευνες, τόσο στο σπίτι των τριών δραστών, όσο και στο σπίτι του 27χρονου, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 68,9 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι προ δεκαημέρου, ο 19χρονος και ο 27χρονος, είχαν εισέλθει στο σπίτι 74χρονης ημεδαπής στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας και αφαίρεσαν μία γυναικεία δερμάτινη τσάντα, η οποία περιείχε 16.900 ευρώ, καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα ατομικά έγγραφα της ηλικιωμένης. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Πηγή:www.lamiastar.gr

Σχόλια