Ευχαριστήριο μήνυμα του Θανάση Σκούμα

23-5-2014
















Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την υποστήριξη σας προς το «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας», με υποψήφιο δήμαρχο το Γιάννη Κόρδατζη.Πολλοί νέοι άνθρωποι με διάθεση για αγωνιστική και ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο, ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Δώσαμε όλοι μαζί, ένα δύσκολο, αλλά όμορφο και έντιμο συλλογικό αγώνα.

Από τη θέση που μας αναδείξατε, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να υπερασπιστούμε το συλλογικό συμφέρον του Δήμου Θηβαίων, τους πολίτες που πλήττονται από τα μνημόνια και τον Καλλικράτη και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα ήθελα και προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θηβαίων, εκτιμώντας παράλληλα την μεγάλη ευθύνη που έχω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας, τις κοινωνικές ανάγκες και στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Οι μάχες που έχουμε να δώσουμε στο δημοτικό συμβούλιο και σε όλους τους κοινωνικούς χώρους είναι πολύ κρίσιμες και απαιτούν την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων μας. Έχουμε το χρέος να προστατεύσουμε το Δήμο μας από τα ιδιωτικά συμφέροντα που απειλούν την κοινωνική συνοχή, την αειφόρο ανάπτυξη, την επιβίωση της τοπικής κοινωνίας, το περιβάλλον, το δημόσιο χώρο και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

 Το βήμα που κάναμε, πρέπει να γίνει μια μεγάλη αγωνιστική πορεία για να διεκδικήσουμε λύσεις που θα υπερβαίνουν τη συναλλαγή, τα δίκτυα πελατειακών σχέσεων και συμφερόντων και θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες και όχι τα τεράστια κέρδη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και την αναπαραγωγή ενός διαπλεκόμενου, ζέοντος και σαθρού πολιτικού συστήματος που αφήνει στο περιθώριο την υγιή ανάπτυξη του Δήμου. Μπορούμε με τους συλλογικούς μας αγώνες να αναπτύξουμε την αλληλεγγύη μας, να δείξουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και να δώσουμε ένα μήνυμα αντίστασης στην κοινωνία.

Πηγή:thivarealnews.blogspot.gr

Σχόλια