Πασίγνωστη εταιρεία βάζει λουκέτο και κλείνει τα καταστήματά της

29-6-2014


















Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εταιρείες ενδυμάτων, γνωστή για τις διάσημες βελουτέ φόρμες-σήμα κατατεθέν της, η Juicy Couture, ανακοίνωσε ότι κλείνει όλα τα καταστήματά της στις ΗΠΑ!


Τι συνέβη και κατέρρευσε η «αυτοκρατορία» της Juicy; Φαίνεται πως η δημοφιλής εταιρία αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Πριν από ένα χρόνο μάλιστα, η μητρική εταιρεία Fifth & Pacific πούλησε το brand στην Authentic Brands έναντι 195 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Business Insider, η πηγή των προβλημάτων της εταιρείας είναι απλή: Ο σχεδιασμός και το στιλ των ενδυμάτων δεν έχουν αλλάξει και πολύ από τότε που η εταιρεία βρισκόταν ακόμη στην κορυφή, δηλαδή πριν από 8 χρόνια. Ωστόσο, οι τάσεις της μόδας έχουν διαφοροποιηθεί κι ένα νέο παρόμοιο brand έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του, με τη πλειοψηφία των γυναικών να έχουν δηλώσει τη προτίμησή τους για αυτό κάνοντας ουρές έξω από τα πολυκαταστήματα.,br> Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η Juicy Couture διανύει περίοδο παρακμής είναι ότι έχει ταυτιστεί με ξεπερασμένα πρόσωπα-σύμβολα, που κυριαρχούσαν στα media πριν από την ύφεση, όπως η Paris Hilton και η Nicole Richie.

Ωστόσο προϊόντα της εταιρίας θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν, καθώς η Juicy Couture έχει ήδη συνάψει συνεργασία με γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, τη Kohl's

Πηγή: star.gr

Σχόλια