«Τσεκάρει» Οσβάλντο ο Ολυμπιακός

24-7-2014
















 Τις τελευταίες ημέρες δεν υπήρξαν θετικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ο Μπόγιαν χάθηκε οριστικά, ενώ δεν προχωράει και του Ντουρμάζ... Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ψάχνουν ένα «μπαμ» για τη γραμμή κρούσης, έναν παίκτη με πολύ καλό βιογραφικό.

Τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Πάμπλο Οσβάλντο, τον οποίον έχει στα υπόψιν η ομάδα του Πειραιά και εξετάζει πολύ σοβαρά, όπως αναφέρεται στη «SportDay», έχοντας πληροφορίες από Ιταλία και Αγγλία. Είναι δύσκολη περίπτωση, διότι αποτελεί καλό όνομα ο παίκτης της Σαουθάμπτον, ο οποίος αγωνίστηκε στη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017. Εκτιμάται πως πρέπει να δοθεί ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα για να αποκτηθεί, αλλά υπάρχει διάθεση να σπρωχθούν χρήματα για το συγκεκριμένο παίκτη.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 έκανε 13 εμφανίσεις στην Premier League, βάζοντας τρία γκολ. Έντεκα συμμετοχές είχε στη Serie A, με μόλις ένα γκολ ενώ στο Europa League έπαιξε επτά φορές και πέτυχε δύο τέρματα. Επιπλέον, επιστρέφει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού ο Εμπαγιέ Νιάνγκ. Είχαν ασχοληθεί ξανά μαζί του πρόσφατα οι πρωταθλητές, αλλά με την ευκαιρία του φιλικού με τη Μίλαν το θέμα έχει «ζεσταθεί».

Υπάρχουν δύο ατού από ελληνικής πλευράς. Ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είναι συμπατριώτης του και ο μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Ο γνωστός ατζέντης εκπροσωπεί τον 20χρονο επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά, ενώ έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ολυμπιακό, καθώς έφερε Κασάμι, Γκαζαριάν και πέρυσι τον Βάις. Τα ξημερώματα υπάρχει το φιλικό με τη Μίλαν στο Τορόντο, στο πρώτο παιχνίδι για το International Championship Cup. Ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεση τους όλους τους παίκτες πλην του Αβράμ Παπαδόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Στο όμιλο του υπάρχουν επίσης Λίβερπουλ και Σίτι και ο πρώτος του γκρουπ θα παίξει τελικό με τον πρώτο από τον άλλον όμιλο.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια