ΤΣΙΑΜΟΥΡΑΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ- ΛΑΡΙΣΑ- ΒΟΛΟΣ

24-10-2014



















 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ 

 Εξυπηρετούμε: Σπίτια, Καταστήματα, Δήμους, Κοινότητες, Εργοστάσια, Νοσοκομεία, Δημοτικές Υπηρεσίες. Η εταιρεία είναι στη διάθεση σας ταχύτατα 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας για ΛΑΡΙΣΑ,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΦΑΡΣΑΛΑ,ΤΥΡΝΑΒΟΣ,ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ,ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ,ΑΓΙΑ και σε όλη τη Θεσσαλία. Με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα Υδροβολής & με τις καλύτερες τιμές.


Η εξυπηρέτηση είναι χρέος μας. Αποφράξεις αποχετεύσεων μηνιαία συντήρηση. Τα σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε 100% τέλεια απόφραξη σε οποιοδήποτε δίκτυο χωρίς την παραμικρή ζημιά στους σωλήνες. Εάν πάλι θέλετε η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ του αποχετευτικού σας δικτύου μόνο με πιεστικά μηχανήματα, σας παρέχει πρόληψη σε όλα ταανά προβλήματα που θα προκαλέσουν τεράστιες δαπάνες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ Διώξτε από τον χώρο σας μια για πάντα τους ενοχλητικούς επισκέπτες (έντομα, τρωκτικά, ερπετά) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα, προτεινόμενα, για την υγεία του ανθρώπου, προϊόντα.. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός και ευχάριστος.


ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ

(ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ)
(ΦΡΕΤΙΑ)
(ΚΟΥΖΙΝΕΣ)
(ΣΙΦΩΝΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ)
(ΛΕΚΑΝΕΣ)
(ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ)
(ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ
ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ


ΓΑΛΑΤΗ 24 | Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410233211
Κινητό: 6981196480


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Αποφραξεις είπε…
Πολύ κατατοπιστική η αναφορά για αποφράξεις, άντληση υδάτων, απεντομώσεις και θέματα αποχέτευσης στην περιοχή της Θεσσαλίας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές!