Η Amazon θέλει να ανταγωνιστεί το Χόλυγουντ; Θα παράγει τις δικές της ταινίες;

20-1-2015

















 Η Amazon θέλει να ανταγωνιστεί το Χόλιγουντ. Το online κατάστημα εισέρχεται στο χώρο παραγωγής ταινιών μεγάλου μήκους. Η Amazon θέλει να μειώσει δραστικά, ειδικά την περίοδο μεταξύ κινηματογραφικής παρουσίασης και τηλεοπτικής μετάδοσης.

Μετά από μια επιτυχημένη επιδρομή στον κόσμο της τηλεοπτικής σειρών η Amazon θέλει να ανταγωνιστεί το Χόλυγουντ. Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα παράγει τις δικές της ταινίες και θα αγοράζει και ξένες ταινίες όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα.

Θα παρουσιάζονται τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες μετά την πρεμιέρα τους στον κινηματογράφο στην υπηρεσία της Amazon βίντεο Streaming. Σήμερα συνήθως διαρκεί περίπου έξι μήνες για να εμφανιστεί ταινίες σαν βίντεο. Αλλά το παράθυρο εμφάνισης είναι ήδη σε πολλές περιπτώσεις μικρότερο όπως παλιά. Ο Jefrey Tumbor σε σειρά. της Amazon Transparent

Η Amazon έχει ήδη κάνει τις δικές της τηλεοπτικές εκπομπές, πριν από λίγες ημέρες κέρδισε τη σειρά " Transparent " μια Χρυσή Σφαίρα. Η Amazon επίσης ήρθε σε συμφωνία με τον Γούντι Άλεν για να σκηνοθετήσει τη πρώτη τηλεοπτική σειρά.

μαχητής πολεμικών τεχνών Επίσης, η υπηρεσία streaming Netflix βασίζεται σε δικές της παραγωγές και γυρίζει μεταξύ άλλων τέσσερις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler και τη συνέχιση των πολεμικών τεχνών στην ταινία «Τίγρης και Δράκος». Αυτή η ταινία θα πρέπει να έρθει στον κινηματογράφο και θα παρουσιάζεται κατά τον ίδιο χρόνο και στο Netflix.

Τα streaming βίντεο αναπαράγονται απευθείας από το δίκτυο. Για τις Υπηρεσίες της Netflix και της Amazon για να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος πρέπει να καταβάλλει ένα τέλος. Έχουν αλλάξει την επιχειρηματικότητα των τηλεοπτικών σειρών σε αντίθεση με την τηλεόραση που παλιά είχε το προνόμιο των νέων τηλεοπτικών σειρών.

Η Amazon θέλει να φέρει στους θεατές μια ντουζίνα ταινίες κάθε χρόνο. Ο προϋπολογισμός πρέπει να είναι μεταξύ 5 και 25 εκατομμύρια δολαρίων, ανέφερε το περιοδικό " Variety ". Σε αυτό το πλαίσιο, το Hollywood δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το νέο ανταγωνισμό με ακριβά υπερπαραγωγές δράσης. Ωστόσο, αυτό σημαίνει οποιαδήποτε καινούργιος στη δουλειά αυξάνει τον ανταγωνισμό στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Πηγή:idemocracygreece.blogspot.gr

Σχόλια