ΛΑΜΠΕΡΗ !!! Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ '' ΥΠΑΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ '' ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ '' Ο ΠΑΤΙΚΑΣ '' ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΥΠΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ !!!

2-2-2015
 Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ταβέρνα ΄΄ Ο ΠΑΤΙΚΑΣ '' ' Υπατον Καλλικρατικου Δήμου Θηβαίων
Χοροεσπερίδα Πολιτιστικού

'' ' Υπατιου Συλλόγου Γυναικών ''

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην κατάμεστη από κόσμο !!! κοσμική Ταβέρνα '' Ο ΠΑΤΙΚΑΣ '' στο Δημοτικό Διαμέρισμα Υπάτου τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων η Εορταστική Χοροεσπερίδα καί η κοπή τής παραδοσιακής Βασιλόπιτας τού Υπερδραστήριου Πολιτιστικού '' ΥΠΑΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ '' πού κοσμεί με την παρουσία του και την δράση του το Ιστορικό Υπατον .Ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής
καλωσόρισε το κοινό με ευχές για το νέο Έτος 2015 εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου τού Συλλόγου , δίνοντας το
λόγο στην Πρόεδρο τού Συλλόγου κα Ιωάννα Βάθη η οποία χαιρετίζοντας το κοινό αναφέρθηκε στην δράση τού Συλλόγου ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν με τον τρόπο τους στην Άνθιση τής δράσης του .


Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα τού Συλλόγου ευλόγησαν και έκοψαν από κοινού ο Ηγούμενος τής Ιεράς Μονής Σαγματά , Πανοσιολογιότατος Πατέρας Πα'ι'σιος και ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος τού Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τού Υπάτου Πατέρας Σωτήριος .

Επίδειξη Παραδοσιακών χορών από μέλη τού Συλλόγου ήταν η ευχάριστη έκπληξη τής βραδιάς , η οποία είχε πολλά χάπενινγκ και εκπλήξεις .

Πλούσιο παραδοσιακό Δείπνο , Γούρια εντυπωσιακά κατασκευής μελών τού Συλλόγου και μερίδες Βασιλόπιτας προς όλο τον κόσμο , Ζωντανή Μουσική από παραδοσιακή Κομπανία , Γλέντι , Χορός , Βεγγαλικά στην πλατεία τού Δημοτικού Διαμερίσματος , Γλυκίσματα , και Δώρα επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο μία υπέροχη εορταστική Εκδήλωση πού γέμισε χαρά και αισιοδοξία όλο τον κόσμο για το νέο Έτος 2015 .

Τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κ. Γιώργος Ψυχογιός , και ο Πρόεδρος τής Τοπικής Κοινότητας τού Δημοτικού Διαμερίσματος Υπάτου κ. Δημήτρης Βάθης .


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com


Αναρτήθηκε από:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια