Αναβιώνει στο Εφετείο η φρικτή δολοφονία 35χρονου για…100 ευρώ!

10-3-2015

















 Το άγριο έγκλημα, με θύμα έναν 35χρονο Ρουμάνο, τον οποίο… κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανό ένας 31χρονος από τη Γαλιά, επειδή πίστευε ότι είχε κλέψει από τη θεία του 100 ευρώ, εκδικάζεται αύριο στο Ηράκλειο, σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Η φρικτή δολοφονία, του άτυχου Ρουμάνου, σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2008 μέσα στο σπίτι του, στη Γαλιά. Πρωτόδικα, τον Μάρτιο του 2009, ο κατηγορούμενος, καταδικάστηκε από το μικτό ορκωτό δικαστήριο Λασιθίου, στην ποινή της ισόβιας κάθειρξης, με την συνήγορο πολιτικής αγωγής κ. Μαρία Τζανή να επισημαίνει ότι δεν έδειξε μεταμέλεια για την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος, φέρεται, σύμφωνα και με το παραπεμπτικό βούλευμα να εισέβαλε στο σπίτι του θύματος τον οποίο βρήκε να κοιμάται στο κρεβάτι του. Περιέβρεξε το κρεβάτι αλλά και τον χώρο, με εύφλεκτο καύσιμο και έβαλε φωτιά. Το δωμάτιο μετατράπηκε σε πύρινη κόλαση με τον άτυχο Ρουμάνο, να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα απεβίωσε συνεπεία αφενός της δηλητηρίασης με μονοξείδιο του άνθρακα, αφετέρου λόγω των εκτεταμένων γ” βαθμού εγκαυμάτων(πλήρης απανθράκωση).


Πηγή:www.newsvolos.com

Σχόλια