ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων προς την Αλουμίνιον της Ελλάδος για την αντικατάσταση κεραμιδιών στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης στην Παλιομηλιά

14-6-2015












 Λιβαδειά, 11 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε., η οποία ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο αίτημα του Δήμου Λεβαδέων για αγορά και αντικατάσταση όλων των κεραμιδιών στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη θέση “Παλιομηλιά”, συνολικής επιφάνειας περίπου 500 τ.μ., στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και της Εταιρείας.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας κ. Ιωάννης Καραβάς πραγματοποίησαν επιτόπια αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης όπου και διαπιστώθηκε ότι τα κεραμίδια στις στέγες των εγκαταστάσεων είχαν υποστεί ζημιές εξαιτίας των έντονων χιονοπτώσεων κατά τη διάρκεια του χειμώνα που έπληξε την περιοχή μας.
Τα υπάρχοντα κεραμίδια θα αντικατασταθούν από ασφαλτικά κεραμίδια, τα οποία είναι μεγαλύτερης αντοχής σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η αντικατάστασή τους θα πραγματοποιηθεί άμεσα ώστε οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης να είναι έτοιμες για να φιλοξενήσουν τα παιδιά την 1η Ιουλίου 2015 που ξεκινά η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια