ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων προς τους εθελοντές και εργαζόμενους για τη λειτουργία της κατασκήνωσης

28-8-2015


















Λιβαδειά, 26-08-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του φετινού κατασκηνωτικού προγράμματος του Δήμου Λεβαδέων της κατασκήνωσης “Παλιομηλιά Ελικώνα”, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συντελεστές, οι οποίοι πρόσφεραν από διαφορετικές θέσεις τις υπηρεσίες τους, είτε ως εθελοντές είτε ως εργαζόμενοι και συνέβαλλαν στην άριστη λειτουργία της. Ευχαριστώ τους γιατρούς κ.κ. Γεώργιο Κερασίδη και την οδοντίατρο Γαριφαλιά Μπαλτσιώτη, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς την ιατρική φροντίδα στα φιλοξενούμενα παιδιά.

 Τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, τους κ.κ. Μαρία Τσαλούκη, Χρύσα Σταμάτη, Νικόλαο Κοβό, Τριαντάφυλλο Υφαντίδη και Κατερίνα Μελίδη για τα μαθήματα χορού, τις κ.κ. Άντζελα Γουργιώτη, Μαρίνα Κοντογιάννη, Έφη Πέτσα, Παναγιώτα Νταλιάνη για τα μαθήματα χειροτεχνίας και κατασκευών, τους κ.κ. Γιώργο Μάγκα και Σπύρο Πανουργιά για τη μουσική ψυχαγωγία των παιδιών, τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών aikido κ. Ιάκωβο Λυτρίδη, τον κ. Χρήστο Κρυονερίτη από τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς “Ο Λέβαδος” για την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών, τον κ. Νεκτάριο Κουκοβίνο για τα μαθήματα τοξοβολίας, την κα Κατερίνα Κομνά για την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με το ασφαλές διαδίκτυο, τον κ. Λουκά Ανέστη και όλα τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Βοιωτίας για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση πεζοποριών στον Ελικώνα και τον Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Από το Σιτάρι στο Ψωμί”.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους κ.κ. Αντώνη Δούκα, Χρήστο Αποστόλου, Μαρία Πασσά, Ζωή Σπυρίδου και Λουκία Λιάκου, καθώς και την αρχηγό της Κατασκήνωσης κα Κυριακή Πισίνα, τον υπαρχηγό κ. Κωνσταντίνο Μάρκο, τη νοσηλεύτρια, κα Βαρβάρα Αγγελοπούλου και τους ομαδάρχες/ισες κ.κ. Ιωάννη Τσώνη, Σωτήρη Μπαλάσκα, Οδυσσέα Ανέστη, Δημήτρη Μαργαρίτη, Παγώνα Ζούλφου, Ολίβια Μιχαηλίδου, Μαριάντζελα Νίκα και Γενοβέφα Πέππα για την υπευθυνότητα που επέδειξαν, αλλά και την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν τα παιδιά.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Επιτροπής της Κατασκήνωσης κ.κ. Χρήστο Κυπραίο (πρόεδρο), Δημήτρη Τόλια (αντιπρόεδρο), Κωνσταντίνο Ντελίκο, Γιώργο Σκλάβο, Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο, καθώς και την κα Χρύσα Καντά Δημοτική Σύμβουλο της Δ.Κ. Λιβαδειάς που καθόλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, καθημερινά κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της.

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να συνεχίσει την λειτουργία του κατασκηνωτικού κέντρου βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του για τα παιδιά των Δημοτών.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια