ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συγχαρητήρια της Δημάρχου Λεβαδέων προς τους επιτυχόντες μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

28-8-2015

















Λιβαδειά, 27-08-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία.

 Η προσπάθεια σας ήταν κοπιαστική και απαίτησε από όλους σας να επιδείξετε ζήλο, προσήλωση στο στόχο και σκληρή δουλειά που έφερε το αποτέλεσμα της επιτυχίας. Εύχομαι οι σπουδές σας, στη σχολή που πέτυχε ο καθένας και καθεμιά από εσάς, να ολοκληρωθούν με κάθε επιτυχία. Εσείς, οι αυριανοί επιστήμονες με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα αποκτήσετε θα αποτελέσετε σημαντικό κεφάλαιο για τη χώρα που ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο έχει ανάγκη από νέες ιδέες βασισμένες στη γνώση, την εξειδίκευση και την έρευνα.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν δίπλα σας και σας στήριξαν στην προσπάθεια σας. Όμως συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Ο αγώνας για τη μάθηση δεν τελειώνει σε μια χρονιά εξετάσεων, συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων
Γιώτα Πούλου


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια