Βοιωτία: Βγήκε να πουλήσει χασίς οπλισμένος με σιδερογροθιά

9-8-2015


















 Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ανακάλυψαν έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 11,6 γραμμαρίων

Μεγάλα κέρδη φιλοδοξούσε να έχει ένας νεαρός που διακινούσε ποσότητες χασίς στον Ορχομενό Βοιωτίας. Όμως, μαζί με τα έσοδα που ήδη είχε αποκτήσει από το παράνομο εμπόριο, έχασε και την ελευθερία του όταν έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον 22χρονο Έλληνα, καθώς είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητά του. Μόλις τον εντόπισαν, τον υπέβαλαν σε έλεγχο και βρήκαν πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, ένα κινητό και μία σιδερογροθιά. Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ανακάλυψαν 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 11,6 γραμμαρίων, τις οποίες σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής.
Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ κατασχέθηκαν και 800 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του και θεωρούνται ότι προέρχονται από την πώληση του χασίς.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια