Πρόσκληση εκ μέρους του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων

9-8-2015


















 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΕΙΑ 2015» στα Λεύκτρα -Όλο το πρόγραμμα

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ

Όλα τα μέλη του Δ.Σ., οι χορευτές, οι ηθοποιοί και οι εθελοντές μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε, για ακόμα μια χρονιά, στις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις «ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΕΙΑ 2015».


Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

• Παρασκευή 7 Αυγούστου: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών & παραδοσιακό γλέντι. Στην έναρξη των εκδηλώσεων μας, τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας καθώς και τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων «Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Λάϊος», «Χορευτικός Σύλλογος Ερυθρών "Το Κριεκούκι"» θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Κοντά μας θα βρίσκονται και οι δάσκαλοι της «Μουσικής Σχολής Χρόνης Αηδονίδης» και αφού συνοδεύσουν με τις μελωδίες τους τα χορευτικά τμήματα, θα μας κρατήσουν συντροφιά σε ένα όμορφο παραδοσιακό γλέντι μέχρι το πρωί. Κεντρική πλατεία Λεύκτρων και ώρα 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

• Σάββατο 8 Αυγούστου: Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους

Κεντρική πλατεία Λεύκτρων και ώρα 20:30. Είσοδος ελεύθερη.


• Κυριακή 9 Αυγούστου: Κανοδρομίες

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην παραλία της Λιβαδόστρας και ώρα έναρξης 14:00. Θα υπάρχουν δυο αγώνες, ο ένας με ζευγάρια (2 άτομα) και στον άλλον οι αθλητές θα αγωνιστούν ατομικά. Οι εγγραφές θα λήξουν αυστηρά την ίδια μέρα στις 13:30. Όσοι ανήλικοι θέλουν ανα αγωνιστούν πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση γονέα.

• Δευτερα 10 Αυγουστου: Basket 3x3
Για πρώτη φορά διοργανώνετε στο χωριό μας αυτός ο αγώνας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών. Αναλυτικά οι κανονισμοί θα αναρτηθούν στον χώρο του δημοτικού σχολείου Λεύκτρων όπου και θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες. Ώρα έναρξης 19:00. Οι εγγραφές θα λήξουν την Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 22:00 όπου και θα γίνει η κλήρωση στον χώρο της κεντρικής πλατείας.

• Τρίτη 11 Αυγούστου: Πεζοπορία &; παιχνίδια για μεγάλους
Το πρωί θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εδώ και χρόνια πεζοπορία από το χωριό μας προς την Λιβαδόστρα μέσω του παλιού δρόμου. Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία
Λεύκτρων στις 6:30.

Το βράδυ μικροί και μεγάλοι αναμετρώνται σε διασκεδαστικά παιχνίδια (κανατοδρομίες κλπ) στην πλατεία του χωριού μας και η έναρξη είναι στις 21:00. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι σε ομάδες 4 έως 6 ατόμων.

• Τετάρτη 12 Αυγούστου: το παιχνίδι του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ. Στις φετινές εκδηλώσεις θα υπάρχουν δυο παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού. Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί στο εξωκλήσι του Αγ. Πέτρου και Παύλου στις 10:30 και θα είναι για άτομα μέχρι και 15 ετών. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην κεντρική πλατεία Λεύκτρων στις 21:00.

• Πέμπτη 13 Αυγούστου: Έντεχνη συναυλία με τον Ζουρνή Νίκο και την Νατάσσα Καμπαστάνα. Δημοτικό σχολείο Λεύκτρων και ώρα 22:00. Είσοδος 5,00€

• Παρασκευή 14 Αυγούστου: «ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ»
Η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα του συλλόγου μας. Δημοτικό σχολείο Λεύκτρων και ώρα 21:30.

Όλες τις ημέρες και ανάλογα σε ποιόν χώρο θα είναι οι εκδηλώσεις, θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου και έκθεση των δημιουργιών από τα τμήματα των εικαστικών, κομποδετικής και της αγιογραφίας του συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε όλους!!


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια