ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Στη Λιβαδειά το "Hi Tech Eco Mobility Rally" από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ)

30-9-2015

Λιβαδειά, 30 -09-2015
















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 θα επισκεφθούν την πόλη της Λιβαδειάς οι συμμετέχοντες στην ετήσια εκδήλωση “Hi Tech Eco Mobility Rally” που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ) και αποβλέπει στην προώθηση της χρήσης οικολογικών – φιλικών αυτοκινήτων, τα οποία κινούνται με εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
Η εκδήλωση είναι αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου “FIA” και περιλαμβάνεται σταθερά στο ετήσιο ημερολόγιο της, ως εκδήλωση με διεθνή συμμετοχή. Το ΕΛΙΝΗΟ είναι μη κερδοσκοπικός φορέας και στόχος του είναι η ενημέρωση των πολιτών και των κρατικών φορέων σε θέματα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες της αυτοκίνησης που αφορούν είτε την ηλεκτροκίνηση ή την κίνηση με εναλλακτικά καύσιμα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν στάση στην περιοχή της Κρύας ως ενδιάμεσο σταθμό στην πορεία τους και να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης στην περιοχή. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της διοργανώτριας Αρχής προβλέπεται η άφιξη των οχημάτων στη Λιβαδειά στις 12:10 και θα η αποχώρησή τους στις 13:40 με κατεύθυνση προς το Κυριάκι Βοιωτίας (άφιξη 14:30) και κατόπιν θα κατευθυνθούν προς την Αγία Άννα (άφιξη 14:50).


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια