ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Οι φωτοτυπίες που πήρε η Ζωή φεύγοντας από τη Βουλή

13-10-2015
 Η χρονική στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση με τα προβληματικά πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών προκάλεσε πολλά ερωτήματα.

Ειδικότερα όταν αυτή έγινε από τη μέχρι σήμερα πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία ήταν στο πλευρό της κυρίας Κωνσταντοπούλου στην εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα των «Νέων», στο οποίο -μεταξύ άλλων- αναφέρεται πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν εγκαταλείψει το γραφείο της στο Κοινοβούλιο φρόντισε να έχει φωτοτυπίες από κρίσιμα έγγραφα, ακόμα και από 32 δικογραφίες. Φυσικά, κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να αποδειχθεί.


Το δημοσίευμα των «Νέων»

«Κυκλοφορεί ως κοινοβουλευτικός μύθος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την παρέα της Αριστερής Πλατφόρμας πριν εγκαταλείψουν τα προεδρικά αξιώματα έκαναν φύλλο και φτερό -δηλαδή φωτοτύπησαν- τα πάντα. Μεταξύ άλλων λέγεται και 32 δικογραφίες. Μένει να αποδειχθεί στο μέλλον αν κάτι τέτοιο αληθεύει. Οπως και αν πράγματι η Ζωή άφησε πίσω της ανυπόγραφες τις συμβάσεις των ορκωτών λογιστών που διενεργούν τους ελέγχους στα πόθεν έσχες βουλευτών», γράφει ο «Μικροπολιτικός».

Οι κούτες με τις φωτοτυπίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η κυρία Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της θητείας της στο αξίωμα της προέδρου της Βουλής φρόντισε να ενημερωθεί για όλα τα θέματα του Κοινοβουλίου, ενώ μελέτησε ενδελεχώς όσα ζητήματα είχαν χαρακτηριστεί «προβληματικά», είχαν οσμή σκανδάλου ή έχρηζαν δικαστικής διερεύνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι συνεργάτες της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχαν φωτοτυπήσει όλα τα έγγραφα που υπήρχαν στους προαναφερθέντες φακέλους.
άποιοι είπαν πως κατά τη μετακόμιση, μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, οι συνεργάτες μετέφεραν αδικαιολόγητα πάρα πολλές κούτες.


Πηγή: www.iefimerida.gr

Σχόλια