ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Αποτελέσματα Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

17-10-2015

















ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 16-10-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώθηκαν στην ΗΔΙΚΑ τα αποτελέσματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Τα αποτελέσματα μπορούν να βλέπουν οι δικαιούχοι μέσω της ΗΔΙΚΑ με τους κωδικούς του Taxisnet όπως ακριβώς έκαναν την αίτηση ή να απευθύνονται στα κατά τόπους γραφεία των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης, όπου κατέθεσαν την αίτησή τους.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Η ένσταση κατατίθεται στους πιστοποιημένους χρήστες στα κατά τόπους γραφεία των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης, φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους τους οποίους επικαλείται.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ:
Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος, Αρμόδια: Π. Βάγια, Τηλέφωνο : 2261350870.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια