Δήμος Θηβαίων :Αποτελέσματα ωφελούμενων/απ ορριφθέντων και διαδικασία ενστάσεων του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

21-10-2015


















Θήβα 21/10/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήμος Θηβαίων :Αποτελέσματα ωφελούμενων/απορριφθέντων και διαδικασία ενστάσεων του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνέχεια ανακοίνωσης της Π.Ε. Βοιωτίας σχετικά με την έκδοση των αποτελεσμάτων με τους πίνακες ωφελούμενων/απορριφθέντων του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (TEBA/FEAD)», ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του Δήμου Θηβαίων ότι:

1. Όσοι/ες υπέβαλαν αιτήσεις με τη βοήθεια των πιστοποιημένων χρηστών/υπαλλήλων του Δήμου Θηβαίων μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να ενημερωθούν σχετικά με την ένταξή τους ή όχι στο εν λόγω πρόγραμμα.

2. Για όσους/ες έκαναν την αίτηση μόνοι/ες τους τα αποτελέσματα φαίνονται και ηλεκτρονικά στη σελίδα που έκαναν την αίτηση (http://www.idika.org.gr/index.php).


ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Όσοι επιθυμείτε να καταθέσετε ένσταση επί της απόφασης απόρριψής σας από το πρόγραμμα, παρακαλείστε από την Τετάρτη 21/10/15 έως την Παρασκευή 30/10/15 να προσέλθετε στα σημεία πληροφόρησης/ενστάσεων Δήμου Θηβαίων, που αναφέρονται παρακάτω, προκειμένου να λάβετε το έντυπο της ένστασης και να το καταθέσετε στον αρμόδιο υπάλληλο. Την ένστασή σας μπορούν να συνοδεύουν και απλά φωτοαντίγραφα δικαιολογητικών εγγράφων που επικαλείστε στην ένσταση.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια